Nurrrrr Mym Canım ben oğlumdayken 68 ile hamile kaldım 82 ile doğuma gittim oğlumda 3 kilo 670 gramdı 😘 bol bol 1 bardak suyun içine 2 yemek kaşığı pekmez koyuyordum 3 te koyabilirsin ben ara ara unutsamda hergün iciyordum sende dene. Bence 😘😘
Mym Nurrrrr Gerçektenmi canım pekmezi çok severim😋ama hamilelikte acaba yesem olurmu diye düşünüyordum doktorumada sormayı unutuyorum zaten.Mutlaka deniycem teşekkür ederim😋🤗💋💋
Gurbettegebe 21 haftalığım verdiğim kilonun 2 kilosunu aldım zaten tombişim inşallah almam ya ama aznce birseyler yedim of 😂😂
Deryadenizka Mym kilom hakkında hiçbişey söylemedi ama hamileligimin başından beri vitaminle kan ilacı yazdı hala daha kullan diyor ama ben iki haftadır kullanmıyorum çünkü 30 kutuyu geçti kullandığım ilaçların kutuları
Nurrrrr Elmalikurabiye valla bitanem oğlumu doğurdum sanırsam 1 aylık kontrolümde 77 kiloya düşmüştüm 82 den daha sonra emzirme dönemi zaten yiyorsun ama bi okadarda kalori atıyorsun emzirmek iyi geliyordu birde içtiğin suyun içine limon sık sürekli böyle iç suyu özellikle sabah ac karna ben 67 ye düştüm oğlumu sütten kestim ve şuan 77 kiloyum ama boyu 170 olduğu icin belli etmiyor pek kilo kemiklerim birazcık ağır 🙈
Zuzu97 Mym homini gırtlak bütün gün yiyorum😁😁ilk gebeliğimde 42 kiloyla kaldım doğumda 56 kiloydum şimdikinde 45 kiloyla hamile kaldım son kontrolumde 58 kiloydum🤪