thetwinmom Esmereee merhaba 12 haftada öğrendim özelde iyi bir doktordan şuan 23 haftalığım değişmedi bir kız bir erkek ikizler gelecek inşallah 🌸
cerenmert09 Esmereee Bende ptesi 15haftalıgım ogrenıcemm kesinliklee gecen hafta erkek dediler 15haftada iyice belli olacakmıs
1demetyasemen Elifinizz5461 biz öğrendik canım dayanamadım bugün gittim söyledi ☺️ erkek olcak nasip olursa ☺️
Elifinizz5461 1demetyasemen Bizde bugün öğrendik erkek olucakmış 😊 gerçi benim hislerim kız çocuğuydu ama ne yapalım yapacak bir şey yok önemli olan sağlıklı olması
DilekH Esmereee 12. Hafta da devlet hastanesinde ikili testte oğlum olacağını öğrendim gene aynı hastanede 15. De farklı bir doktor tarafından erkek denildi. Sonra detaylı da artık %100 erkek olduğu anlaşıldı ❤️
1demetyasemen Elifinizz5461 inşallah canım gitmeden tok ol bide meyvesuyu çikolata ye bizimki çok hareketliydi ben öyle yaptım gösterdi direkt
katlav hishe özel hastanede gidiyorum doktora prof değil 😊 fakat yanılma payı küçük haftada olabilir diye takılmadım hiç 😊😊
hishe katlav anladım bugün bende 12+2 iken gittim prf. Söyledi ama tam anlamıyla hareket etsem mi etmesem mi bilemedim
katlav hishe fetal DNA yaptırmasaydım eğer cinsiyetin kesinleşmesi için 20. Haftaya kadar beklerdim diye düşünüyorum. 😊
Bbbaaa Burada 13 haftalığız. 11 haftalıkken kıza benzetiyorum ama değişebilir dedi cuma günü özelde soracağım 14 haftalık oluyoruz. Sizlerin yorumu nedir