Eda_dnz56 Esmereee ben 13 haftalıkken öğrendim gittiğim doktor yılların doktoru kayınvalidemi vs bile o doğurtmuş emin misiniz net gördünüz mü diye sordum hatta çünkü genelde bu haftada bilemiyorlar kız demişti bana gerçekten de kız şuan 39 haftalığız hatta 🥰
1demetyasemen Elifinizz5461 bende 14 haftalık oldum bugün 2 hafta sonra randevum var aynı gidiyoruz 😃 belli olursa haber ver 🌸
Elifinizz5461 1demetyasemen Ne güzelmiş aynı haftalardayız tabi haber veririm unutmazsam eğer yazarım 😊sizinde belli olursa haber verin mutlaka 🥰
1demetyasemen Elifinizz5461 biz öğrendik canım dayanamadım bugün gittim söyledi ☺️ erkek olcak nasip olursa ☺️
Ayse71 Esmereee araştırmada 15+3 iken kız demişlerdi ve öyle oldu kız için biraz geç gösterir demişlerdi ama bizim doktor anladı 😁🎀
Zeynepkarip Esmereee 11+6 da doktorumuz kız dedi bir sürü kıyafet fln aldık 16+6 da erkek olduğunu öğrendik aldığımız herşey elimizde patladı🤣🤣 Bizim oğlan şakacı çıktı💕💕
Cokistersengelerbence Parek00 yaa sağlıkla alın kucağınıza inşallah♥️ benim de 3 buçuk yaşında oğlum var 5 haftalık gebeyim💕