DilekH Esmereee erkek bebek olduğu için çıkıntısını gördü %70 erkek dedi sonraki kontrollerde de erkek olduğu anlaşıldı .
Elfidanur Esmereee ben tam 14 de soyledıler kız dıye 16. Haftada netleşti 20.haftada detaylıya gırecegım orda da kesınlesırse alışverişe başlarım 😂bu ara kızlar suprızcı
Mucizemyoldaaa_ Esmereee 17 hafta bitiminde öğrenmiştik 23 Nisan’da. 🥹 oğlum oluyor son 1-2 haftamız 🤲🏻🫶🏻
denniz123 Esmereee Tüm cinsiyetle alakalı postlarda seni görüyorum. Bir doktora gitsende öğrensen net olarak. bizde merak ediyoruz artık. Her yerde soruyorsun sende çok merak ediyorsun belli ki. Hafta olarak da cinsiyet öğrenmen için çok müsaitsin. 🤭
Esmereee denniz123 hahaha evet öyle ama şu an müsait değilim kızımın doğum günü için uğraşıyoruz ondan sonra gidicez
Elifinizz5461 1demetyasemen Bizde bugün öğrendik erkek olucakmış 😊 gerçi benim hislerim kız çocuğuydu ama ne yapalım yapacak bir şey yok önemli olan sağlıklı olması
1demetyasemen Elifinizz5461 kız erkek farketmiyor sağlıkla gelsin canım. Ben hep erkek hissediyordum öyle oldu şimdi isim bulma zamanı asla karar veremiyorum 😂
Elifinizz5461 1demetyasemen Tabi ki sağlıklı olsun da gerisi önemli değil zaten evet ya isim bulma konusu biraz zor karar vermek bende hiç bilmiyorum yani 🤷♀️
rzyemrykvrk esma43 naptın canım öğrenmişsindir heralde artık cinsiyeti nedir nasıl karşıladılar merak ettim seni yoksun hiç ortalıkta