ignur Esmakeskin ay detayliya bi girip ciksam o kadar rahatlayacagim ki🥲🥲 cok korkuyorummmm ya.. valla isim olarak kerem olacak nasipse🥲🥲 siz dusundunuz mu?🥰🥰
Esmakeskin ignur hiç stres yapma rahat ol . Şimdi doktor zaten detaylı inceliyor ya ama o an bile geriliyor insan bir şey var sanıyor. Kötüyü düşünme sağlıklı bir bebek olduğu içinde seninle . İsmi çok güzel maşallah Kerem ismini çok severim ❤️ bizimki hayalimizdi zaten Gökçe Umay 🫶
ignur Esmakeskin Ayy insallah🥰 Küçük minnoş kızzzzz 🥲 oyyyyy maşallah😍 kulağa hoş gelen isimlerden gökçe umay🥺🥹 saglikla gelsin
ignur Esmakeskin aminnnn 😍 artik birbirimize baska sorular soruyo oluruz inşallah🤭 ayy sen alis veris yapiyo musun bebis icinn?
Esmakeskin ignur amin amin inşallah ❤️ biz başladık ya hastane çıkış seti sipariş verildi kapı süsüm geldi kıyafet alışverişine de başladık büyük eşyaları da büyükler alacak gibi duruyor şuan istikrarlı gidiyoruz 😂 sen
Sevgidendi ignur selam kızlar ben de 20+4 ’teyim , bazen çıt çıkmıyor bazen de arka arkaya varlığını hissettiriyor, 2 gün önce de boğmaca karışık aşı oldum, baya korkmuştum ama agrı vs olmadı :)
ikiprensesannesi___ ignur ben de 19+5 hareketler düzensiz dün neredeyse hiç yoktu mesela şimdi başladı ama ben burdayım diyor 😁
ignur Esmakeskin detaylidan sonra insallah baslariz yavastan🤣🥰🥰 cinsiyette tam net olsun🤣 masallah bitirirsiniz cabucak🤭
Esmakeskin ignur isimli şeyleri özellikle detaylıdan sonraya bırakmıştım bende 😂 en mantıklısı öyle cidden
zeyyynep benim de öyle aynı haftdayız 🥹🙏🏻 sanırım normal iki gün önce çok hissettim, dün azaldı bugün de bir iki saat hissettim
Esmakeskin ignur çok şükür ben atlattım da cidden nasıl bekledim o günü bir ben bir Allah bilir 😂 giyiceğim kıyafetin bile derdine düşmüştüm öyle heyecanlandım 😂😂😂
Esmakeskin ignur ayyy az kalmış tam kaç oluyorsun yarınnn . Aklına gelen her şeyi sor sorularla çıkma o odadan 😂