Esmakeskin ignur ayyy az kalmış tam kaç oluyorsun yarınnn . Aklına gelen her şeyi sor sorularla çıkma o odadan 😂
ignur Esmakeskin offff kac gr oldu ki acaba Suyu nasil Rahim agzim ne durumda Organlari nasil Bla blaaaaaa dhhdgdhdhhd aklimda deli sorular
ignur Esmakeskin en son kendi doktoruma 16. Hafta da gittim Yani organlardan yana sıkıntı olsa allah korusun o da gormez mi 😆😆😆
Esmakeskin ignur valla bende bu düşünceye bürünmüştüm öyle de çıktı 😂 bebekte büyük bir aksilik olsa doktorlarımız zaten 16. Haftamızda görürdü bu sadece daha detaylı incelicek o kadar
ignur Esmakeskin evet cunku mesela sey dedi kalbine bakiyorum su an anomali olan bebekler de anliyoruz dedi sonra bi yerinde parlaklik vs gormedim dedi incelemisti parmaklarini saymisti
Esmakeskin ignur bak ben sana ne dedimmmm ❤️❤️❤️❤️❤️ kaç gram olmuş kesin erkek dimi . Hadi gözün aydın olsun rahatladınn
Esmakeskin ignur oyyy maşallah benim paşama . Öyle çok sevindim kiii rabbim daha güzel mutluluklar da nasip etsin . Bugün tam kaçsın doktor erken gelmişsin falan demedi dimi
Esmakeskin Be1234 benim eşim jandarma hep hayalimizde kızımız olursa adını Gökçe Umay koyarız diye rabbimde nasip etti ❤️ Allahım sağlık versin miniklerimize 🫶🫶
Esmakeskin ignur ben 20 de detaylı ya 21 de kendi doktoruma gittim 1 hafta sonra gel demişti verdim o da baktı hiç bir problem yok presantanda gayet iyi falan dedi bebişi tekrar görüp mutlu olduk işte 😂😂😂
ignur Esmakeskin ben de kan idrar verecegim ondan giderim dhdhhd yoksa biraz daha gec giderdim aslinda🤣🥰