Sudemirhan Sudemirhan Beklenenmucize Beklenenmucize Progestanla bi alakası yokki testin şuan yapsan kesin görürsün bence benimki 12. Gün gel dedi senin kaç gün geçmiş üstünden
Sudemirhan Ah kıyamam❤️ inanki bende öyleyim hiç bi belirtim yok seninde öyle mi İnşallah güzel haberler alırsın bize de umut olursun 🥹 Beklenenmucize
Ayseozer35 Sunshine123 ben de oldum canım şükür iyi geçti beklediğimden daha kolaymış uzanıyorum ben de öyle 🌸
Sunshine123 Ayseozer35 oh iyi çok şükür☺️ artık gerisi takdiri ilahi 🌸 elimi karnıma koyup ya Musavvir çekiyorum sürekli sen de çek istersen 💕
Ayseozer35 Sunshine123 hatırlattığın çok iyi oldu canım benim sabahtan beri dua ediyorum ama zikir çekmek aklıma gelmemişti ☺️ Allahım ikimize de hayırlı evlatlar nasip etsin ya 🌸
Sunshine123 Ayseozer35 Aminnn bize ve tüm bekleyişte olanlara inşallah 🤲💕 ben şimdi progestanımı kullandım öyle yatacağım
Ftmn123- Ayseozer35 ya canım ben bu Aşılama için 4. Günde gitsem bir şey olurmuki Çünkü hafta sonu araya giriyorda lütfen yardımcı olur musun bana?
Sunshine123 Ayseozer35 Merhaba camım benim napıyorsun nasılsın sende bir farklılık var mı bir belirti hissediyor musun ☺️ daha erken gerçi ama merak ettim
Sudemirhan Beklenenmucize ay hadii çok heycanlandım allahım dualarının karşılığını verir inşallah sonucu bizimlede paylaşırsan sevinirim 🫶🏻