Sunshine123 Ayseozer35 olmasından çok beklemesi çok zor ya. Neyse olumlu düşünelim hep inşallah burada hayırlı mutlu haberler vermek nasip olur 🥰
Ayseozer35 Sunshine123 Allah bu beklemelerin sonunda bize tatlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah🥰
Sunshine123 Ayseozer35 Off ben de hiç yaşamadım Allahım nolur hayırla sağlıkla tutunsun yavrucaklar bize 🥰
Ebruli1903 Sunshine123 ayyy bende yarın tekrar gitcem bakacak yumurtlarıma bu süreçte ovulaston kullandın mı
Sunshine123 Ebruli1903 yok kullanmadım evde vardı da ama istemedim akışında büyüsün kontrollerde öğreniyordum zaten her şeyi
Ftmn123- Sudemirhan Bu aşılama iğneleri belirtileri nelerdir? Bide 1 saat geç vursak olurmu?Bende 2. Aşılama olacağım da lütfen yardımcı olun bana?
Sudemirhan Ftmn123- o konuda bilgim yok hastaneyi arayıp sorabilirsin bence 1 saat geç vurursan aşılamanıda 1 saat ileriye atarlar en fazla bana ilk akşam 10 da yap dediler sonra geri arayıp gece12 de yap dediler
Sudemirhan Sudemirhan Beklenenmucize Beklenenmucize Progestanla bi alakası yokki testin şuan yapsan kesin görürsün bence benimki 12. Gün gel dedi senin kaç gün geçmiş üstünden
Sudemirhan Progestanla bi alakası yokki testin şuan yapsan kesin görürsün bence benimki 12. Gün gel dedi senin kaç gün geçmiş üstünden