Ayseozer35 Ebruli1903 dün aşılamamı oldum öyle dinleniyorum yatıyorum kendimi çok yormamaya çalışıyorum ☺️
Ayseozer35 Sunshine123 Ebruli1903 kızlar n’aptınız bi belirtiniz var mı benim dünden beri midem çok fena ama üşüttüm mü salgından mı bilmiyorum
Ayseozer35 Ebruli1903 kuzum hiç anlamadım bile bi dakika bile sürmedi yaptı bi 15 dk uzandım kalktım eve geldim hiç korkulacak birşey yokmuş hiç kasma kendini rahat ol hatta ben alttan muayene daha kötü dedim ondan sonra 😄
Ebruli1903 Ayseozer35 ayyyy pazar aşılama ikiz olabilir dedi imza aldı benden kabul ettiğime dair şimdi evrakları toplucam
Ayseozer35 Miracle_1 aşılama yapıldığı gün e sadece istirahat dedi yarın normal hayatına dönebilirsin dedi ama ben tedbir amaçlı 3 4 gün dinlenmeyi düşünüyorum
Ebruli1903 Ayseozer35 aşılamadan sonra ilişki diyor mu bana bugün çatlatma iğnesi verdi gece vurulcam
Ayseozer35 Ebruli1903 evet aşılama gününden sonraki gün ilişki öneriyor bi de çatlatma iğnesini yaptığın günde ilişki olursa şans artıyor diyor bazıları da
Ftmn123- Ayseozer35 ya canım ben bu Aşılama için 4. Günde gitsem bir şey olurmuki Çünkü hafta sonu araya giriyorda lütfen yardımcı olur musun bana?
Ayseozer35 Ftmn123- adetin 4. Günü mü eğer öyleyle sorun olmaz canım bazıları zaten 5. Gün ilaç ve iğne başlatıyo
Ftmn123- Ayseozer35 ya bilmiyorum ki bu ayda olmazsa bir dahaki ayda hafta sonuna denk geliyor ya bilmiyorum ki valla?