Ayseozer35 Sunshine123 inşallah canım ben de hep dua ediyorum Allah evlat isteyen herkese nasip eder inşallah 🌸
Sunshine123 Miracle_1 2 yumurtam var en perşembe günü kontrol oldum 13 tü ikisi de. Pazartesi kontrol var o zamana kadar 18 i geçer heralde
Miracle_1 Sunshine123 anladım peki bişey daha soracağım ilaç iğne sonrası adetiniz bitiyor mu yada bitti mi benim genelde uzun sürüyor da merak ediyorum öncesinde
Ebruli1903 Ayseozer35 ayyy sabah gittim ben sol da 3 tane biri 12,5 diğer ikisi 9,5 sağ da 10,5 2 Tane yumurta oluşmuş çarşamba gel tekrar bakcaz dedi sonuç güzel dedi
Sunshine123 Ayseozer35 bugün gittim sağdaki 21 soldaki 18 olmuş bugün çatlatma iğneni vur Çarşamba aşılama dedi 🤲 şimdi okudum yazılanları senin de mi çarşamba hadi dua edelim birbirimize hayırlı haberler almak nasip olsun hepimize 💕
Ayseozer35 Ebruli1903 yaa çok güzel benim yumurtalarımın boyutunu söylemedi ya güzel büyümüş dedi bugün çatlama iğneni vur çarşamba hemen gel aşılama yapalım dedi
Ayseozer35 Ebruli1903 buldum ama çok aradım bi de bugün söyledi akşam vur dedi sabahtan beri aramadığımız eczane kalmadı ama bulduk çok şükür
Sudemirhan Ebruli1903 istanbuldan buldum bende çok zor oldu yaşadığım yerde zaten yok istanbulda da aradığım bissürü eczaneden sadece birinde vardı
Ayseozer35 Sudemirhan gerçekten çok zorlandık ben bugün kontrole gittim çatlatma iğnesini birkaç gün sonrasına verir o zamana kadar da bulurum diye düşünmüştüm ama yumurtalarım büyüyünce hemen bugün yap dedi bende beklemiyordum bugün
Ayseozer35 Sunshine123 Ayy evet dua edelim inşallah güzel haberler veririz birbirimize 🌸 benimde çarşamba aşılama olucak aynı anda olucaz bakalım bizi neler bekliyor 🥹
Ebruli1903 Sunshine123 ayyy bende yarın tekrar gitcem bakacak yumurtlarıma bu süreçte ovulaston kullandın mı
Sunshine123 Ayseozer35 olmasından çok beklemesi çok zor ya. Neyse olumlu düşünelim hep inşallah burada hayırlı mutlu haberler vermek nasip olur 🥰