_Uykusuzanne1 210623 keseyi gördüm bugünnn 4+3 biliyordum ama erken döllenme olmuş 5+2 6 gün öndeymiş darısı sana inşallah😍😍
210623 _Uykusuzanne1 yaaa harika haber buu😍 çok sevindim rabbim daim etsin sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah çiçeğimmm🥹 ayy inşallah yarın gideceğim kalp atışı için inşallah duyulur ve iyi durumdadır 🥹🥹
efnanhiraa [silindi] 1831 di en son verdiğim de 4 gün sorna kese gördüm karından 4 buçuk haftalık dedi Dr 8.7mm kesem
_Uykusuzanne1 210623 inşallah canım benimm hepimizee🌸🫶 hayırlısıyla inşallah kalp atışını duyarsınn🤲 banada 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleriz dedi😍
Destekanne hatunag profiline bakınca anladım zaten🥰🙏 Sağlıkla kavuşalım. Kan verdin sonuç bekliyorum bakalım ben de . 4 gün önce 140’tı beta
[silindi] Destekanne beta sonucu beklemekte çok stresli bir şey ben çıkana kadar sonuç meraktan çatlıyorum🥹
Destekanne [silindi] verdim bugün çıktı:) 2 Eylül 57 4 Eylül 140 8 Eylül 567 Normal mi sence Bugün 4+ 0 ‘ım tam ve beklenen adet günüm bugün ☺️
210623 210623 _Uykusuzanne1 canımmm ben bugün kalp atışını duydum çok şükür 😍 seninle de paylaşayım dedim. Ultrasona göre 7+3 üz şu an çok şükür yolunda gidiyor 🥰 darısı senin ve bütün hamiş arkadaşlarımızın başına 🥰🥹
_Uykusuzanne1 [silindi] keseyi gördüm bugün 4+3 tük bugün gittim 6 gün erken döllenme olmuş çok şükür keseyi gördüm iki hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi bir hafta öndeymiş 5+2 😍☺️
[silindi] _Uykusuzanne1 yaaaa çok güzel maşallah😍 benimde 4+4 ama bu henüz keseyi göremedik 4 5 gün sonra sanırım. Hadi kalp atışınıda duyun darısı bana olsun❤️
ycr Bende cumartesi günü kan verdim beta değerim 550 çıktı bugün doktora gittim keseyi gördü doktor ama çok erken çok küçük dedi üç hafta sonra çağırdı kalp atışı için çok geç değil mi ya bana öyle geldi
Civcivimnm Destekanne merhabalar benim son adet tarihim 11 Ağustos. 6 Eylül 19.40 8 Eylül 67.80 (4+0) 10 Eylül 169 (4+2)
bebektwo [silindi] 4+6 yum kan değerım 1900 küsür doktor cuma keseye bakabılırız dedı alttan muayene ıstemedım ama ancak pazartesı gıdebılecem galıba