mehmetsaki Gizem1504 açılma olması için genelde yürüyüş ılık duş bi yere tutunup otur kalk hareketi plates de önerilmişti ben denemedim bunu
mehmetsaki Gizem1504 sancı artması oluyor mu peki bende çok etki etmişti artık dayanamıyordum o sancıya
Gizem1504 mehmetsaki valla şuan karnım kasıldı biryere toplandı o zaman belimden adet ağrısı gibi ağrı vuruyor ağlasam ağlarım o derece
mehmetsaki Gizem1504 arada dinlenip tekrar yapın benmde ağlayacak duruma gelmişliğim vardı bu arada doğum anında kesinlikle bağırmayın bebek korkuyormuş ebelerin tavsiyelerini dinleyin doğum kolay olur mu
lavinya7 35Hatice bende şaşırdım ultrasonla bakıp söyleyince alttan muane gerekiyor diye biliyorum ama ultrason ile bakıp söyledi. Hatta bana daha çatı muanesi bile yapılmadı tuhafıma gitti benimde
Gizem1504 mehmetsaki ben aktif biriyim 1.sınıfa bailayacak kızım var bide ama ek olarak onlarıda yapacağım ıkınmada zorlandım bunda zorlanmam inşallah
35Hatice lavinya7 görebildiklerini bilmiyodum gerçekten. Benim dotkorum da önden çatı muayenesi yapmayacağını söyledi doğum başlayınca bakılıyormuş
lavinya7 35Hatice ya normal doğuma uygun değilse çatımız o anda bir anda sezeryana alınmak insanı strese sokar ya
beyzanur99 lavinya7 sağa salim kucağınıza alın inşallah evet zamanı gelmiş gibi artık ben 37+6 daydım nişanım geldiğinde
mehmetsaki Gizem1504 normaldir de o halde lavaboya gidipte ıkınmaya çalışmayın bi de affedersiniz kenarda yapın ne olur ne olmaz birinden duyduğum kadarını diyorum bende karnınıza çok bastırmayın salavat getirin
Gizem1504 mehmetsaki merhaba rahatsız ediyorum dün bnm nişanım yine geldi kahve gibi bugünde öyle ara ara geliyor normal dedi doktor ama