Gizem1504 mehmetsaki merhaba rahatsız ediyorum dün bnm nişanım yine geldi kahve gibi bugünde öyle ara ara geliyor normal dedi doktor ama
Gizem1504 mehmetsaki gittim doktora normal açılman bailamış uürüyüş hareketlere devam dedi parça parça gelebiliyomuş nişan
mehmetsaki Gizem1504 maşallah bıyık çoğunluk gitmiş zaten doğum belirtisidir buda duamdasınız biiznillah🥲
Gizem1504 mehmetsaki heran da olabilir yatış vermek istemiyorum erkenden dedi inşallah sorunsuz sağlıkla gelsin sağolun 🌼🤲
lavinya7 Eliffbaby merhabalar 40+4 olduk ama hâlâ bebiş gelmedi :) 3 haftaya yakındır baş geliş pozisyonda olduğunu belirtti doktor ama bizimki biraz inatçı çıktı gelmemekte ısrarcı. Yarın kontrole gidicem sanırım bir şey derler artık
Eliffbaby lavinya7 şimdiki kızlar inatçı ya ben artık mental olarak çok yoruldum ben de yarın doktorumla görüşeceğim Salı 39+6 da sezeryan olacağım inşallah 🙏🏻 bizim de baş aşağı ama kanala girme ve başka hiçbir belirti yok
Kubrr_ Kızlar benim sancılarım var bugün sarımsı jel gibi bi akıntı geldi nişanım diye düşünüyorum illa kahverengi veya pembe renk mi oluyor nişan
Ashima Kubrr_ bu nişan mı yoksa suyunuz mu geldi acaba bazıları su gelmesine jelimsi olabiliyor diyor
lavinya7 Eliffbaby bizimki erkek o da inatçı çıktı 😅 hayırlısı olsun kuzum sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil