Superisii__1 2babyy2 doğum yapalı 2 ay oldu ve hamileliğimde komagene çiğköfte yedim her ay hiçbirşey olmadı. Evde yapılanı yeme etli olanı
2babyy2 Superisii__1 yok ya artık etli yapmıyorlar zaten bir canım çekmiş ki 😄 oturup 5 dürüm yicem resmen o denli haha
melikeyimmmmm 2babyy2 ben önceden de severdim ama hamile kaldığımdan beri her gün yesem yine de bıkmam😂
Seyda-06 2babyy2 kendin de yapıp yiyebilirsin istersen ama dışarda artık etsiz yapma şartı getirildiği için artık hemen heryer etsiz yapıyor genelde kebapçılar kendi yapıyor etli merak etme
isimsiz19 2babyy2 ay bende çok severim hatta dünde yedim 2 aylık gebeyim 2 kere yedim ikisinde de midem çok kötü oldu bidaha yiyemiycem
2babyy2 Seyda-06 valla üşenmesem yapacam bir kazan koyacam önüme yicem ama şimdi kendim yapıyorum diye de yiyemem falan 😅
G3434 2babyy2 ben sık sık yiyorum bir sorun olduğunu görmedim etsiz yediğin sürece bir şey olmaz bence.
2babyy2 YyyyYasemin aslında sevmiyorum öyle çiköfte ama bilmiyorum Hergün canım istiyor sosyal medyadan da çok görüyorum iyice iştahım açıldı çiköfte konusunda
YyyyYasemin 2babyy2 etsiz yerseniz sıkıntı olmaz bence hamilelik işte hiç akılda olmayan şeyler geliyo insanın aklına
2babyy2 valeriaa_ aaa hayır cesaret edemem ben bugün yedim diye korkuya girdim yasak asla yenmemeli falan filan cümleler duydum çevremden yediğimi söylediğime pişman ettiler 😂 aman dur sen
yagizinannesii 2babyy2 ilk gebeliğimde kahvaltıyı bile çiğ köfteyle yapardım. Bir sıkıntı yaşamadım. Bu gebeliğimde de yiyorum. Çok severim. Etsiz olduğu zaman problem olacağını sanmıyorum
kubos_ 2babyy2 etsiz olandan yiyebilirsin bence. Bende aşırı severim ve ara ara yiyorum bir zararını görmedim
H-a-t-i-c-e 2babyy2 canım valla 25 haftalık oldum başından bu yana 5 6 kez yemişimdir etsiz olarak tabikide ama sakıncalı deniyor o da ama çok canım istiyor kebapçı vb yerlerde meze olarak geldiğinde de bir iki parça alıyorum bende ne yalan söyleyeyim
2babyy2 H-a-t-i-c-e doktorunuza sordunuz mu peki hiç bir sorun olur mu gibisinden çünkü ben daha 13 haftalıgım şu son bir iki haftadır canım istiyor kontrolüme de var daha soramadım o yüzden