32Annee Ssseval aynen öyle benim en son yarım saat demişti günlük bende 1 saat kadar yürüdüğüm oluyo yarım saat oluyo değişiyo
32Annee Smye aynen naparsan yap olmayınca olmuyo doğru suni mi verilecek canım senin o şekilde mi başlaticak açılma var mi peki
Smye 32Annee 37 de 1 cm di sonra bakmadık söylemedi ama suniyle denicek gelmezse sezeryan Cuma 7 de orda olcam🙏
Ssseval Smye 36 ama doktorum erken doğurmam gerektiğini söyledi kilo almıyo içerde . Bazı bebekler içeriyi sevmezmiş😂😂 kızımda da aynısı olmuştu ama bukadar erken değil kilosuda iyiydi
Smye Ssseval valla bilmiyorum ben tutturmadım aslında normal diye ama doktorum tutturdu😂 sağlıkcıyım ve sezeryandan yanayım aslında gelişimi tamamlıyor kimi bebek içeriyi istemiyor gerçekten saglıkla al inş kucağına 😍
Smye 32Annee vajinaya iğne batma hissi diyebilirim açıklık için asagı karnın düştüyse de kanala girmiştir üste rahatlık asagıda aşırı baskı oluyormus Benim ki kanalda değil hıckırıgından da anlıyorum
Ssseval Smye amin canım hepimiz için sağlıklı doğumlar olsun☺️ Bende sezeryam biraz geç iyileşiyo diye istemiyorum hemen ayağa kalksam sıkıldım sağlıklı bir birey olmak istiyorum😃
Seden Smye her zaman mi batma oluyo arada mi acaba, benim arada 10 sn.lik oluyo mesela 38 bitmek uzere
Smye Ssseval ya sezeryandada bebek hiç riske girmiyor o yönden iyi işte peki benim oglus kanalda degil ya suni de iner mi
Ssseval Smye inenler var canım sancı anı squat yapınca iniyo diye biliyorum. Ebeler yönlendiriyo bunun için denemekten ne çıkar
EsmaNurSahin 32Annee Bende squat yapıyorum sürekli evin içinde yürüyorum hurma yiyorum felan ama ne gelen var giden.. sadece kasılmalarım oluyor bir de bel ağrım onun haricinde ne sancı ne de açılma var 😏 pek nazlı heralde bizim bebiş 👶🏻