Busyusad nerm629_ inşaaallah canım hepimiz dua edelim birbirimize Rabbim isteyen herkese nasip etsin şu hayırlı günün hürmetine
Hcrmgn nerm629_ İyi akşamlar bekleyen bacılarım nasıl gidiyor belirtileriniz devam ediyor mu Bende 2 gündür hiç bir belirti yok bu akşam sadece kasık batması oldu ama onuda belirtiden sayamıyorum @minikmucizem356_ @twomam @Endoplazmikredikulum
minikmucizem356_ Hcrmgn Benimde göğüs hassasiyetim var ara sıra sızılıyor mide bulantısı da var artık bilmiyorum psikolojik mi baklm hayırlısı inşallah
Endoplazmikredikulum Hcrmgn belirti bir gelio bir gidip bazen kaşık batması oluo ama minik mercimekdenden küçük küçük lekelenmem oluo ama çok sık değil sizin nasıl gidio 😌
twomam Hcrmgn bacım vallahi benimde kasık ağrısı bel ağrısı uyku hali var ve önceki regl öncesi belirtilerime hiç benzemiyor pazartesi belki test yaparım sen de durumlar nasıl
nerm629_ Hcrmgn akintim var bel ağrısı uyku hali ishal bakalım inşallah adet olmam ben bazen 2 gün önce adet oluyorum perşembe günü adet günüm çarşamba günüde olabilirim normalde öyle seyrediyo adet günlerim inşallah olmam
Hcrmgn Endoplazmikredikulum aynısı gibi ma lekelenme olmadı bende bazen bel agrısı oluyo ama ev işleri birde kızım var onla oynuyorum yogunluktan dur diye düşünüyorum çokta ümitlenmek istemiyorum Son 4 bakalım Rabbim eyler neylerse güzel eyler 🤲🏻
Hcrmgn twomam bende pazartesi test yapıcam inşallah bazen kasık batması bazen göğüs hassasiyeti bazende bel ağrısı ara ara oluyor hayırlısı ile beklemedeyiz ☺️
twomam Hcrmgn benim ikinci olacak nasipse çok korkuyorum çok da istiyorum ama nasılsa olacak yani tek çocukla kalmak istemiyorum en azından araları çok açık olmasın arkadaş gibi büyüsünler istedim
Hcrmgn twomam benimde 4 yaşında kızım var 2 yaşından sonra olsun istedik sonra dedik azıcık daha büyüsün 1,5 yıldır falan deniyoruz hayırlısı