minikmucizem356_ İnşallah heoiiizde vardr benim de bugün bel ağrım var bklm pazartesi bende test yapacağım
nerm629_ minikmucizem356_ canım benimde bel ağrım var adete 4 gün kaldı test yaptim çok zor gözle bakılıyor anca silik çıktı telefonla çekmeye çalıştım olmadı perşembe günü adet gününde bakalım belli olucak bi yanım diyo git acile kan ver busefer negatif çıkarsa diye korkuyorum
nerm629_ nerm629_ minikmucizem356_ dün de ilk idrarla test yaptjm bugünde yaptım ama ilk idrar değildi anca gözle görülebilen siliklik vardı hayırlısı bakalım binyanim diyo git acile kan ver perşembe günü adet günüm bi yanımda diyo yaa negatif çıkarsa üzülürsem diye kendimi yiyorum 😕iliskiden bu yana 11 günüm
nerm629_ minikmucizem356_ ben normal kaset testlerle perşembe gününe kadar test yapmayı düşünüyorum erken gebelik testleri ne bir sürü para gidiyo iki çocuğumdada normal kaset testlerle yapmıştım
minikmucizem356_ nerm629_ öyle de yapabilirsn benim elimde de iki tane awox erken gebelik testi var bende pazartesi yapacağım
Andyou Merhabalar Bende gelsem olurmu bende 11 tahmini adet ama asilama yapildi bana igne kullaniyorum belki bi iki gun degisir tabi tutarsa insallah hic olmam gebelik testi deneyen varmi?
Andyou Daha onceden awox denedinizmi? Bende bugun test yaptim. Ama emin olamiyorum sali tekrar denicem hafif cizgi var simdilik ama benim pek umudum yok acikcasi
Andyou minikmucizem356_ Yaa hic yanilma olabilir mi bende kullaniyorum ilk kez hafif bi silik gordum ama inanmakda zorluk cekiyorum bakarmisinis sizce varmi asilamanin 10. Gunu sabah ilk idrar
minikmucizem356_ Andyou awox kuruma çizgisi bile yok yalancı pozitif verme ihtimali çok az hatta yok diye biliyorum kıl gibi gözüküyor içini açıp çekin daha net olavak
Hcrmgn Andyou burda silikde olsa bir çizgi var erken olduğu için silik olabilir rabbim hayırlı haberler duymayı nasip etsin 🤲🏻
mavipinokyo81 Selamlar benimde bat 11-12 arası. Yarın test alıp salı günü ilk idrarla yapmayı planlıyorum. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin banada etsin amin 🙏
Andyou minikmucizem356_ insallah yaa insallah sali tekrar yapayim diyorum daha net olur persembe kan vericegim gun zaten kafam daha rahat olur diye dusundum insallah vardir 🤲🤲