rumeysa_ruya 321duru123 aramızda otuz kilodan fazla var arkadaşınız ile inş aynı sıkıntılar bende yaşanmaz
Zeyniill rumeysa_ruya bemde 90 kiloyla hamile kaldım ama vajinadan bakmadı karından gördü benim şu an 10 haftalık oldum 88 kiloyum
Demetto rumeysa_ruya 85 le tüp bebek tedavisi gördum ilkte hamıle kaldım bnm de 7 .haftada kese gözüktü drvlete gıtmıştım o goremedı cunku dıkkatlı bakmadı bıde dıs gebelık bence dedı korkuttu benı. özelde doktor gördü keseyi suan 36 haftalığım 9kg aldım ama sıkı vucudum var o yuzden cok kg gostermem
Deletedmom_297 rumeysa_ruya valla ben baktırıyorum karından gözükmüyor çünkü bir aımıntıda yaşamadım 11 haftaya girdik vajinal ultrason bebeğe zararı yokki zaten tam sokmuyorlar bile eşlede birlikte olunuyor zarar verse birliktelik zarar verir benim düşüncem bu vajinalden 11 haftada cinsiyet bile söyledi vajinal daha net gösteriyor artık gözükeceği için karına geçtik bu haftadan sonra karından bakılacak
egeansea rumeysa_ruya Ben kilolu kaldım. 5+3’te kese gözükte normal karından. 6+3’te kalp atışı alttan. Üstten kalp atışı 7+4’te duyduk Kilom yüzünden bir sıkıntı yaşamadım. Sadece detaylıya 21+2’de gittim. Herşeyi normal dedi sadece beyine daha detaylı bakmak istiyorum. 2 hafta sonra gel yağlardan göremiyorum dedi.
svlsu 1.70 97 kiloyum hamile kaldım 5+3deyim 6+6 da ultrasona gidicem yakın zamanda düşük yaptığım için doktorum Altan bakmak istemiyor umarım benimde gözükür bende bide ilk hamilikte gebelik şekeri çıktı 113 dü gebelik şekeri ne gibi sorun yaratıyor
H-a-t-i-c-e rumeysa_ruya öğrendikten 1 hafta sonra keseyi gördük kalp atımı için 1 hafta sonra gittim karından göremedik vajinal bakmak durumunda kaldı doktor kilomdan dolayı
atesvesu rumeysa_ruya şuan üçüncü gebeliğim ikinci gebeligime göre 10 kilo fazla olarak hamile kaldım ilk gebelikte 96 kiloydum ama karnım yoktu kesesi kalp atışı ve kızımın kolu bacağı net olarak göründü şuan obez hamileyim gebeliklerimde kilo almıyorum bu gebeligimde vajinal olarak keseyi zor gorduk çok yağlı bir yapıya sahibim 10 kilo eksikken bile karından rahatlıkla kese görünmüştü kilo başa bela 😥
Eren1 melikeesahiinn âmin inş cnm en son bu kılo görünmeme yüzünden vajınal muane oldum üç sört kez en son beneğimin kalbi durmuştu bu sefer saağlıcakla kucağımıza alırız inşAllah dua edin bize bu hayırlı günde 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤲🏻❤️
Meralinmucizesi rumeysa_ruya 103 ile hamile kadim sonra iki üç ay da 97 düştüm ama göründü ulturasyonda sadece detaylida sorun yaşadım kilom yüzünden cigerlerini kalbini fln göremedi biraz uğraştırdı ama sonunda gördü ve çok şükür şu an 100 kiloyum ve 34+4 haftaligim
Meralinmucizesi rumeysa_ruya bendeki istemsiz oldu zaten hamilelikte diyet tercih edilmiyor doktor tarafından bebeğin gelişimi etkileniyor die ama tabi nefis yoksa da otomatik zayıflıyor insan
Zezeyyuu rumeysa_ruya ne alaka ben normal kılodayım ikinci bebek 6 haftalık göstermedi 8 hafta da gittim çok zayıf dedı duyulmadı bıle 14 gttm gümbür gümbür geldi
vilanelle rumeysa_ruya canım devlete mi gittin? genelde orda kiloya takık oluyolar ben 90 kilodaydım 4+3de karından kese göründü, karın çevresi çok çok yağlı değilse bence sorun olmuyor, ben alttan kilolulardanım mesela
Havin49_ vilanelle yani devlet ile alakası yok doktorlar özel de olsa devlet de olsa kilosu olanlara dikkat etmesi gerektiğini söylüyor 90 kilo ile hamile kalan biri iştahı çok açık olmasa bile en az 10 kg alsa 100 kilo oluyor ve karın çevresi çok yağlandığı için Altan muayane edebiliyorlar ilerleyen aylarda bebek büyük olduğu için karından bakılıyor
rumeysa_ruya vilanelle bende alttan kiloluyum ama bel çevresinden dedi evet kilodan dolayı bir tıkta sinirli tavırdalar