melikeesahiinn Havin49_ bende hep gördüm ama detaylıda falan tam net görüntülerle bakamamıştı doktorum şimdi 36. Haftadayım büyüdükçe netleşti görüntüleri
Havin49_ vilanelle yani devlet ile alakası yok doktorlar özel de olsa devlet de olsa kilosu olanlara dikkat etmesi gerektiğini söylüyor 90 kilo ile hamile kalan biri iştahı çok açık olmasa bile en az 10 kg alsa 100 kilo oluyor ve karın çevresi çok yağlandığı için Altan muayane edebiliyorlar ilerleyen aylarda bebek büyük olduğu için karından bakılıyor
vilanelle Havin49_ çok alakası var, 90 kilo olan benim ben yaşıyorum süreci şu an:D sen kilolu muusn anlamadım tam olarak nerden bakıyosun duruma
Havin49_ vilanelle bende kiloluyum cnm oğlumda 90 kilo ile doğuma gittim şuan 80 kiloyum ikiz en az 100 ü görürüm 90 ile bile hep larından muayane oldum şuan da 80 im hep karından oluyorum muayenae
anneolmakneguzel_ rumeysa_ruya kilon kaç ki hayatım, olmadı alttan bakar yanii, çokta şii etme. Fazla kilo almamaya calış gerisi kolay
vilanelle Havin49_ ben devlete gidince alttan diye tutturuyolar ama özelde hep üstten bakıyolar, keseyi de kalbi de çok erken gördüm karından, bilmiyorum belki de karın yağıyla ilgilidir göbekli değildim ben çünkü kilolu olsam da
rumeysa_ruya melikeesahiinn bende zaten gidicem birkere daha gözükmezse uzun bir süre gitmiycem biraz daha büyüsün öyle giderim netleşir de
demirrleydi_ rumeysa_ruya ben şok fazla kiloyla hamile kaldım 100 üstü diyeyim ama 5.haftada kese göründü 8.haftada da kalp atışını duyduk
rumeysa_ruya demirrleydi_ bana böylesi denk geldi başka doktora randevu aldım bir hafta sonrası için gözükür belki
rumeysa_ruya vilanelle bende alttan kiloluyum ama bel çevresinden dedi evet kilodan dolayı bir tıkta sinirli tavırdalar
melikeesahiinn rumeysa_ruya ilk aylar heyecanlı oluyor randevu zamanı bi türlü gelmek bilmiyor 🥰 sağlıkla kucağına al canım bebişini inşallah ♥️ benim doğum yaklaştı tatlı bi heyecan stres başladı içimde