rumeysa_ruya Benim sorum kilolu hamile kalanlara - İlk öğrendiğiniz zaman kese hemen gözüktü mü Benim için gözükmüyor kilodan da olabilir dış gebelikte olabilir dediler yaşayan var mı
asil15 rumeysa_ruya 6+4 de kese gozukdu ay şimdi kilomu söyleyemem 🤣ama bana kiloyla alakalı bir durum diye kimse birsey demedi
melikeesahiinn rumeysa_ruya evet canım 73le hamile kalmıştım göbek çevren yağlı demişti doktor ultrasonla bakarken hemen gözükmemişti bebiş
Eren1 melikeesahiinn rumeysa_ruya hiç bu durumu yaşamamıştım ama bu seferkı sefer doktor yaplı göbek cevren dediler ılkkez yaşamıştım cok şalırmıştım şimdi test yaptım hebeliğimi öğrendim eylülün sonunda muaneye giderim diyorum en azından korkuyorum
tahamommy rumeysa_ruya kilo herkese göre değişen bişey, 90 ve üzeri ise evet görmek biraz zor olabilir ama alttan muayenede gözükür diye biliyorum
rumeysa_ruya tahamommy o kadar yokum ama dr teklif etti muayene ile bakmayı ben istemedim kan verdim yine çıkan değerlere göre tekrar gidicem gözükmezse bu sefer muayene dedi veya dış gebelik
Deletedmom_297 rumeysa_ruya vajinal baktı mı 105 ile kaldım 97yim şuan 11 haftalığım vajinal bakıldı hep kiloda karından gözükmüyor
rumeysa_ruya Deletedmom_297 bakmak istedi ama ben baktırmadım tekrar kan istedi sonuca göre bakıcak galiba
Deletedmom_297 rumeysa_ruya valla ben baktırıyorum karından gözükmüyor çünkü bir aımıntıda yaşamadım 11 haftaya girdik vajinal ultrason bebeğe zararı yokki zaten tam sokmuyorlar bile eşlede birlikte olunuyor zarar verse birliktelik zarar verir benim düşüncem bu vajinalden 11 haftada cinsiyet bile söyledi vajinal daha net gösteriyor artık gözükeceği için karına geçtik bu haftadan sonra karından bakılacak
321duru123 rumeysa_ruya arkadaşım 117 kiloyla hamile kaldı kalp atışında ve detaylı ultrasonda baya sıkıntılar yaşadı yağdan dolayı gözükmüyor demisti doktoru birde sezaryen olacağı için oturdugumuz yerdeki hastane biz seni ameliyat edemeyiz demisti farklı bir araştırma hastanesine yolladılar ama sizinki belki daha güzel olur hiç belli olmaz
rumeysa_ruya 321duru123 aramızda otuz kilodan fazla var arkadaşınız ile inş aynı sıkıntılar bende yaşanmaz
Meli21 rumeysa_ruya hic korkma sakin ol saglikli beslen bisey olmaz, kilolular cok kilo almiyor sanki ya ben ilkinde +8 kiloyla dogurdum ilk 6 ay kilo almadim hic. Simdi ikincisindede 4 aylik oldum daha kilo almadim hatta verdim. Icim genis galiba cok göbisimde cikmiyot
[silindi] 85 ile hamile kaldım, 6+2de karından bebek ve kalp atışı görüldü, 23. Haftadayım 84 kiloyum kilolu hamile kalmanın artısı da bu sanırım 👀
rumeysa_ruya DogaLina_ bana biraz yağdan dolayı dedi çok moralim bozuldu tahlil sonucu bekliyorum dörtten beri