meleklerim3757 Megi Gülenay,,Aybüke,,Zümra,,Berra,,Buglem,, bu isimler öneri size kızımın adıda Begüm Erva🥰
Sinemiraz Ben lavin ismini çok beğeniyorum benim de kızım olacak biz de henüz karar veremedik. Yeğenimin adı Sena Lavin diye ben koyamıyorum ama siz düşünebilirsiniz
Doga_deniz Megi canım ben hep derdim kızım olursa doğa koyucam diye kızım olacak doğa koyucam Allahın izniyle😍 Duru ismini de çok seviyorum derin güzel geliyo kulağıma böyle sakin isimleri seviyorum ben 😅 eşim de aymira, asya, dila, aysima isimlerini seviyodu ama doğanın yanına yakışmıyo diye istemedim sana fikir olur belki☺️
Doga_deniz 2kizannesi- melina var bi de canım sizinkilerin karışımı gibi o geldi aklıma şimdi okuyunca😅
Dilan123 Ay şu isim konusu cidden çok zor tam beğeniyorum bende biri çıkıp o nee yaaaa yapıyo düşünüp düşünüp isimden soğutuyorum kendimi 😒 ve çok çabuk fikirleri değişen biriyim şuan seçeneklerimde lavinya (ben çok istiyorum ama eşim sıcak bakmıyor) Alina, masal, şiir ( bunuda eşim istiyor) 😂 birde burda bi arkadaştan ilay ismini duydum oda hoşuma gitti baya ama kime dediysem ilay ne isimmi o ne öyle gibi saçma sapan tepkiler veriyolar.
PembeKoala Megi bende klasiklerden yanayım zehra, azra ,leyla bu isimler çok ağır ve kulağada hoş geliyor yani bence 😁
Esraesra06 PembeKoala ben de klasiklerden isterdim ama o da etrafta çok oluyor mesela sizin saydıklarınız biri annemin biri teyzemin ismi 😂
_eda8 Megi ben önceden hepsini kesinlestirdim cinsiyet belli olmadan , kizim olcak benimde insAllah ismini Esila Asya koymayi düsünüyoruz ☺️
_eda8 Megi Aysima , Esila , Hüma , Almina , Ebrar , Alya , Buğlem , Aymira , Hira , Lina , Gülsima Bunlr bir kac isim canim
Yaden Meeemoom esma ile husna olabilir. Sude ile bade olabilir. Aklima simdilik gelenler . Selin ile Pelin de olabilir . Bilmiyorum bu tarz bir tavsiye miydi isteğiniz ama
Meeemoom Yaden önerin için teşekkür ederim canım biri kız biri oğlan benimkiler oğlanın ismi Ramazan Talha olacak gibi kız ismine karar veremedik 😊
Rumeysa2515 Meeemoom rümeysa benim adım rüveyda kardeşimin adı ve elif sare de inşallah kızımın adı olacak 🤣🤣🤣 bence hepsi güzel bende bu tarz isimleri seviyorum