visnelicheescake Moz işte herkesin sevdiği birşey oluyor zaten sürekli olarak yemiyoruz can çektiği an bor kere yenilse nefis körelse iş bitiyor 😅
visnelicheescake TeacherMommy yani orası zaten öyle şuan tukettigimiz seylerin hiç biri sağlıklı değil cips bisküvi kola vs olsa bile hepsi zararlı amaiste azcik birşey kahrolası nefis körelse 😂
visnelicheescake [silindi] bende öyle yapacağım aşkım keşke buda da olsa valla alırım yani aklımda klacagina 😂
[silindi] visnelicheescake canın çekiyorsa ye canım ya bir günden bir şey olmaz içinde kalmasın 🤭 ben her zaman her yerde ben hamileyim canım çekti de bi parça verir misiniz diye isterdim. 😂😂
[silindi] [silindi] hamileyim canım çekti de bi parça verir misiniz diye isterdim. 😂😂 Hahshshhshshs ya çok tatlısın 😂😂😂😂
[silindi] [silindi] ahahaha bir yeri şişer muhabbeti vardır. Cocuk açgözlü olur derler falan. Asla inanmazdım bunlara ama hamileyken hormonlardan dolayı inanmıştım 😂🤭
elifnur1616 visnelicheescake ben çok kez yedim hâlâ da yiyorum arada makarna gibi düşünebilirsiniz bunun zararını çok büyüttüler ben suyunu içmiyordum ama yiyordum makarnasını
[silindi] Ben yedim valla 10 kez falan yemişimdir en son üç gün önce yine yedim 36+4 haftalık 😂 zaten organik hiç bişey yokki her şeyde katkı maddesi koruyucu vs var
s2121 visnelicheescake benim de canım bir kere çok istedi yedim valla iki paket hemde 😃 cips te tüketiyorum canımın istediği herşeyi yiyorum doktorların kesinlikle önermediği şeyler sigara ve alkol bunların dışında bir kere yemeden kaçamaktan hiç bişey olmaz ben istediğimi herşeyi yiyorum çok şükür bebişim de sağlıklı hiç bir sıkıntısı yok 🤲🏻
visnelicheescake s2121 şükür canım kız bende aslında bakarsan cips vs arada yiyorum da noodle da vicdan yaptım 🥹
kimchikimdi visnelicheescake 4 5 keredir yiyorum. En son burada gordum dün yedim dayanamadım valla aşırıya kacilmasigi surece sıkıntı olacağını düşünmüyorum ❤️
visnelicheescake kimchikimdi Bende öyle düşünüyorum şu anda yediklerimizin hiçbiri sağlıklı değil tabii o ekstra sağlıksız ama insanın canı çektikten sonra bir şey yapamıyor