Adabk Ben dün yedim :) yani ilk hamılelıgımde cok dıkkat etmıstım ama suan o modda değilim kastıkca kendımı psikolojm mahvolmstu ılk gebelıgımde :)
Hnmli Geçen hafta aşırı istedi canım yedim bir paket bence bir iki kezden birşey olmaz . 30 haftalığım ve bir kere yedim mesela.
visnelicheescake Hnmli Yani bence de hani sadece noodle için değil böyle insanın canının çektiği şeyi sürekli yemediği sürece bir konu olacağını düşünmüyorum
visnelicheescake Mor-kelebek Yok canım estağfurullah zaten demek istediğinizi anladım Çok geçmiş olsun İnşallah bir daha yaşamazsınız
visnelicheescake Eco111 Yani şöyle söyleyeyim ben kızımda da tükettim yani kızım da hamburger olsun yedim yani ne bileyim yedim Yani çoğu şeyde yemişimdir ama şimdi benim kızımdan sonra iki kalbim bir de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ya aşırı pimpiriğe döndüm
tahamommy visnelicheescake helal olsun kızz nolcak şuan o kadar değilde ilk çektiğinde 2 gün unutamıyordum resmen ağzımdan sular akıyordu ya 🥲
TeacherMommy visnelicheescake içindeki cin tuzu, kimyasallar bağımlılık yaptığı için canınız çekiyor zaten. Ben de arada bir nefsimi kırmak için bisküvi, cips, kola felan tüketiyorum ama nefsimi kırmak için. Genel olarak dikkat etmek lazım.
visnelicheescake TeacherMommy yani orası zaten öyle şuan tukettigimiz seylerin hiç biri sağlıklı değil cips bisküvi kola vs olsa bile hepsi zararlı amaiste azcik birşey kahrolası nefis körelse 😂
[silindi] visnelicheescake aslında yemeseniz daha iyi ama öyle bir anlatmışsınız ki benim bile canım çekti wksölddö canım noddle istediğinde ben burda bir uzak doğu restoranından gerçek noddle yiyordum. Nefsinizi köreltecek kadar yiyin en iyisi
visnelicheescake [silindi] bende öyle yapacağım aşkım keşke buda da olsa valla alırım yani aklımda klacagina 😂
Moz visnelicheescake onu hiç sevmem ezelden beri ama benim de sürekli çıtır taş fırın lahmacun çekiyor.Eve yakın meşhur yer var neyse ki müdavimi oldum
visnelicheescake Moz işte herkesin sevdiği birşey oluyor zaten sürekli olarak yemiyoruz can çektiği an bor kere yenilse nefis körelse iş bitiyor 😅