visnelicheescake kimchikimdi Bende öyle düşünüyorum şu anda yediklerimizin hiçbiri sağlıklı değil tabii o ekstra sağlıksız ama insanın canı çektikten sonra bir şey yapamıyor
kirr Aşkım valla benimde öyle bazen canım o kadar çok çekiyor ki 😂bence abartmadan canın bu kadar çektiğinde bi tane yemekten bir şey olmaz sonuçta her gün yemeyeceksin kendini çok zorlamak da mantıklı değil bence ya
anneoluyorummm103 visnelicheescake ben 2-3 kere yedim dayanamadım daha doğurmadım ama arada yediğim için bir şey olacağını sanmıyorum 🤷🏻♀️
visnelicheescake anneoluyorummm103 tabi canım arada bir yemek kimseye zarar vermez diye düşünüyorum bende
Annekuzusu123 visnelicheescake hayır ya bu kadar abartmayın ben 35 hafta oldum Allah’ın izniyle o yağını koymadan canım çektikçe yiyorum abartmadan yani toplasan 4 5 defa yedim
visnelicheescake Annekuzusu123 işte ben ful koyup yiyorum yani bir malzemedi eksik olmamalı ama Ben kızımda da yemiştim bunda biraz pimpirik oldum sanırım yicemmm😁
yarenkrts visnelicheescake 14 haftalığım sürekli yiyorum. Neticede hamurişi ve baharat. Çocuklar başta olmak üzere bu kadar tüketiliyorken düşünüldüğü gibi zararlı olduğunu sanmıyorum. Ben 15 senedir belki daha fazladır tüketiyorum indomie paketli noodle ı. Çok canınız istediğinde yiyebilirsiniz bence🫠
mutlusene Mor-kelebek güzelim pilav var dedin ya tavuğun bozuk kısmı sana gelir mesela ben komşumla durum yedim ben iyiydim o felaket kustu hastalandı ağzından burnundan geldi resmen tavuk zaten başlı başına sorunlu Allah korusun ama makarna da iyi bir değil o kadar öğrencileri kandırdılar ev yemeklerinden soguttular korili benim de canım çekiyor ama işte