svlsu Doktor tavsiyesi ile ama hayla yeterli değil düşük çıkmış folik asitim ve ilacımı düzenli içiyorum
feslegen_13 Accountant Planlı hamilelikti öncesinden değil ama hamile kaldıktan sonra başladım yeterli oldu değerlerim gayet yeterliydi
pinkpuella Gebelikten 3 ay önce başladım 12. Hafta gibi multivitamin verdiler ona geçince bıraktırdılar ama multivitamin içinde de folik asit olduğunu gördüm yani aslında hala kullanıyorum denebilir 😂 21. Haftamdayım
Syayla Accountant ilk çocuğumda hamilelikten önce başlamıştım 12. Haftada bırakmıştım şuan ikinciye hamileyim hamileliğimi öğrendiğimde başladım hala kullanıyorum
nilsumm Accountant Hamileliğimi öğrendikten sonra😍 ilk 3 ay tek kullandım doktor folbiol folik asitini vermişti
Momandbeybi Accountant Hamilelik düşünmeye başladığımı söylediğimde doktor 1 ay öncesinde başlamanı tavsiye ederim dedi. Ben kullanmadım. Gebeliği öğrenince doktor reçetesiyle kullandım .
PapatiA Momandbeybi buradaki yorumları okudum da genel olarak herkes folik kullanmış ilk gebeliğimde bende kullanmıştım ama bi kaç video gördüm folik kullanmayın vücuda fazla gelıyo zarar verır diye savundular bi kaç doktor ne kadar doğru bilmiyorum o yüzden ben şuan 3 güne bir içiyorum daha doktora çıkmadım ama
koseleyla Accountant ben kızım da 6. Hafta da kullanmaya başladım kalp atışı duyuldu 8. Haftada bıraktı. İlacı ilaç içmeyi pek sevmem 🙈
Accountant koseleyla bende hiç sevmiyorum asıl ilaçlar Folik asitten sonra başlıyor doğurdum hala d vitamini ve demiri içmem gerekiyor
vesa Benim doktorum ilk muayenede henüz iyot içerikli önerdi erbatapdan kullanıyordum ancak yeni arastrmalar iyotlu daha iyi olduğunu söylüyormuş ama henüz elimdekibi kullanıyorum emin olamadım .( İlk muayenem henüz)