elifnd96 Accountant benim plansızdı o yüzden öncesinde başlayamadım hamileliğimi 5. Haftamda öğrendim ve hemen başladım ilk 3 ay kullanmak gerekiyormuş bu yüzden 2 ay kullandım folidıce marka kullandım doktor tavsiyesi ile
neslihanataizi Ben yumurtlama zamanımda başladım. Çok öncesinde başlayın diyolar ama zaten folat içeren besinler yiyoruz bence adetten sonra falan yumurtlamaya yakın kullanmak bana mantıklı geliyor vitamin çünkü bu
toocce Accountant hamileliği öğrendikten sonra başladım. 5+4 teyim siz ne marka kullanıyorsunuz acaba? Bir çok marka var benimki ocean
Accountant koseleyla bende hiç sevmiyorum asıl ilaçlar Folik asitten sonra başlıyor doğurdum hala d vitamini ve demiri içmem gerekiyor
mommycharlotte Accountant ben pkos ile gebe kaldım pkos tedavi sürecimde folik asit de barındıran polystol kullanıyordum. gebelik oluştuğunu öğrenince ilk muayenede hekimim direkt polystolü kesip folik asit başladı. 11. haftadayım multivitaminli bi folik asite geçtik ilk kutudan sonra
Sevdeyilmaz Bbgg benim doktorumda aynı şekilde 5 haftalıkken başladım doğurana kadar vifolic devam diyor
Bbgg Sevdeyilmaz evet düzenli bir şekilde kullanalım bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤲🏻
babymom2026 Accountant Evlenince hemen doktoruma sorarak başladım evleneli 4 ay oldu zaten 3. ayında hamile kaldım yani 4 aydır düzenli kullanıyorum
Simsek1 Haftada başladım 23. Haftalık gebeyim doktorum hala devam ettiriyor. Hatta doğum sonrası da devam edeceksin diyor
Ellasu Bbgg Simsek1 bende 6. Haftada başladım hala devam ediyorum 17. Haftamdayim vefolic kullanıyorum
Elfidanur Accountant gebelık planladığım ıcın 3 ay öncesinde başladım sağlıklı beslenmeye özen gösterdim hergün aynı saatte aldım 3.aya gırınce gebe olduğumu öğrendim şimdi de 12. Hafta da bıraktım 🌸🥰