Gizmmis Da-s teşekkürler serklajdan önce 25 ölçüldü daha önceki erken doğum Öyküm’den dolayı 21 + 5’te serklaj oldum Serklajdan sonra 28 mm ölçüldü dün 24 + 0’da serviks 15 mm ölçüldü Hunileşme fazla olduğu için acil yatış verdi
glsm- Serap09 Allah analı babalı büyütsün bizlerde sizler gibi İnşaallah kucağımıza alırız sağlıkla ❤️
Serap09 glsm- inşallah sağlıkla vaktinde alin kucağınıza Bn erken doğum yaptım maalesef yinede siz vaktinde alın
tgcaydn Da-s 16. Haftadayım, sürekli yatıyorum korkuyorum yürümeye falan tek duam sağlıklı şekilde 37 38 leri görmek 🥹
tgcaydn Da-s en son karından iyi çıktı ama vajinal ölçtüğünde biraz kısalma var dinlen çok yürüme dedi. Kaç olduğunu söylemedi perinatologum , Haftaya pazartesi gidicem kontrole inşallah her şey yolundadır
glsm- Serap09 serklaja rağmen mi Bebeğiniz nasıl Allahım hep kolaylıklar güzel günler nasip etsin sizlere amin
Da-s Gizmmis bundan sonraki süreciniz nasıl olucak peki ? Bendeee hunileşme gördü 20. Haftamda korkuyorum
Gizmmis Da-s şuanda yatış verdiler ilaçlar etki edecek mi diye bakıcaklar duruma göre hastanede yada evde yatışa devam edeceğiz
Serap09 glsm- evt serklaja rağmen sürekli hastanede yattım 3.5 ay kadar bebegim şuan 8 aylik oldu zor günler gecirdik şuan şükür evimizde yaramazimla mücadele ediyorum yatak ağrılarım hala devam ediyor maalesef kimsede bana yardımci olmuyor