Bulut74 Irmakdkm gittiği yere kadar artık 🤣😬 Doğumdan sonra gidiyor valla. Ya da ben çabuk verdim. Bende kilo kalmıyor hemen zayıflıyorum omdan belkide. Kafaya takayım yeter ki hemen veririm. Şimdi bebeğim beslensin diye kaçınmadan yiyorum. Şeker falan Yok. Doktorun da gözüne batmıyor kilom 🤗🤫
Irmakdkm Bulut74 benimde sıkıntı değil boyum olduğu için şükür şekerde sıkıntılı çıkmadı normalde 50-55 kiloyum inşallah bende hemen veririm pek hareket yürüyüş yapmıyorum bide sigarayıda bıraktım ondan çok aldım . Bebişim dünyaya gelince onunla uğraşmaktan çabuk veririm kilomu 💙
Bulut74 Irmakdkm kesinlikle onunla koşuşturmaktan veriyorsun❤️ O yüzden yiyebildiğiniz kadar yiyin hamileylz sonuçta başka zaman yenmiyor 🤣😂
Nazoliii Hamileyken dert ediyoruz ama etmesekte iyi bence :) ilk kızımda 55 kg ile hamile kaldım kızim 1 yaşındayken 53 kg kadar düştüm:) simdi 61 kg hamile kaldim 22 hagtaligım 3 kg aldim 🙈
Baharmurat Bende 16+5 ım69 ıle hamıle kaldım 72 yom cok mu almısım acaba bundan sonra ayda kac kulo alınurkı
Cansn Lebis 61 ile hamile kaldım şu an 23 oldum 68 kiloyum. İlk 4 ay o kadar dikkat ettim gene de kilo aldım artık iştahım da arttı zaten koyverdim açıkçası.
Mujde1905 42 ile hamile kaldım şuan 54 kiloyum 33 haftadayım Allah nasip ederse 4. Bebeğimi kucağıma alacağım☺️
Bilgemustafa16 Çok dua ettim inşallah çok almam diye zaten kiloloyla hep sorunum var 75 hamile kaldım şimdi 78 21 haftaltalıgız ☺️
Mucizemgeliyor86 Lebis ilk 3.5 ay kilo almadım , sonra bir anda 11 kg aldım ve 7.5 aylığım 1 kg alarak yola devam ediyorum. Hiç moralinizi bozmayın, Bebek ve siz sağlıklı olun yeter
asilsmom Lebis bende 51 ile hamile kaldim şuan 70 kiloyum (33+4) nefes alamiyorum.. size tek tavsiyem gereksiz beslenmeden uzak durun🙏🏽Ben duramadim ve gerçekten çok gereksiz kilo aldim😪😪
Sila7166 Lebis 22+1 ve 1 kilo aldim canim duzeni besleniyoszn kilo takma bence bebegin iyiyse kilo vermende zor degilise dogumdan sonra veririsin😉
Mom534545 Lebis 54 le hamile kaldım sonra 52 falan düştüm şu an 30 haftalgz 62 kiloyum şu zamana kadar yavaş yavaş aldım ama son haftalarda haftada 1 kilo aldım bence sende dikkat etmelisin çünkü son aylarda çok alinio canm
Seymakayaoglu 60 kiloyla hamile kalfmdim 22 haftaligiz sadece 4 kilo aldim suan 64 kiloyum az sanki :(
Fulisko 22.haftada şuan 6-6 buçuk kilo arası gidip geliyorum bana çok gibi geliyor burda hiç kilo almadım diyenleri gördükçe moralim bozuldu