Ecmbalci Lebis 58le hamıle kaldım bence canım 22 haftalıgım 56 kıloyum sağlıklı şeyler yiyosan bence kilo almakta sorun yok ama tatlılardan hamur ıslerınden aldıysan hem bebeğe hemde sana hiç bi yararı olmadığı gibi zararıda vardır
Srfn11 Asli5454 Hay masallahhh kilo aldigina sevin sen ama bak okudum boyunda 1,52 iymis 42 filan daha iyidir sana 😊✋🏼
Bulut74 melekbulbulhiç çatlağım olmadı şükür 🤲 ilkin de de olmadı. Basenler de var ama beyaza dönmüş artık. Bekarlıktan kalma zayıflayıp, kilo almaktan olan. Sen de oldu mu?
melekbulbul Bulut74 benim ilk gebelik hic yok bende de şuan insallahta olmaz dedigin gibi ergenlikte olan cok ince beyaz catlaklarim var. Son aylarda çatlaniyor diyolar korkuyorum acikcasi gunde iki kere hindistan cevizi yagi suruyorum🙄
Bulut74 melekbulbul benim karnım kocamandı ilk kızım da gören ikiz üçüz derdi. Ona rağmen çatlamadı ama vücutla alaka bi durum. Bazıların eti çok sıkı o yüzden çatlayabiliyor. Sen yine tedbiri elden bırakma nolur nolmaz🤗😌
Bebekveben 21+5 im. İlk 3 ay sürekli kustum 4 kilo verdim. 54 ten 50 ye düştüm. Şimdi verdiğimi aldım ve 1 kilo üstüne aldım. 55 kiloyum. Hedefim en fazla 62 olmak 😂
Reyyan1310 Lebis bayağı almışsınız bence dikkat edin yediklerinize 56 ile hamile kaldım şuan 66 kiloyum 37 haftamda öyleydi şuan 37+3 olduk