QueenBahar_ bebesever suyum geldi 36+1 de Söyle oldu gece çok sancım vardı sabah uyandım suyum geldi ama sancı sıfır gittim suni sancı verdiler
Esseraa22 @bebesever 40+2 de kontrolüm vardı sancimda vardı zaten nstde sancimda çıktı sonra muayne etti öğlen eve geldim nişanım geldi gece 12 bucukta doğurdum hepsi aynı günde oldu
Turuncukelebek minismom doğum yapmak için erken bi hafta değil yani kuvoze gerek yok gayet iyilerdi eve geldik biz hemen
mrym32 bebesever benim normalde kontrolüm Perşembe günüydü ama beni salı günü hastaneden aradılar işte doktor yok bugün gelin diye öğleden sonra gittim 3 cm acikligim çıktı sancılarım vardı ama düzensizdi o yüzden seni eve gönderemem sancıların düzensiz devam eder ve acilman olursa hastaneye yetişemezsin dedi ki hastane bize 1 saat uzaklıkta yatisim yapıldı 39+0 da ailemi filan çağırdım yatisimi yaptırıp odaya geldiğimde saat tam 17.00 di karnım hamileligim boyunca karnım çok sertti o yüzden sürekli nst de beklettiler hiç sancı fln hissetmedim tabi ki bı saat sonra fln beni dogumhaneye aldılar acilma aynıydı açılma olsun diye ilaç fln verdilerserum şeklinde o sırada ebe suyumu patlattı bı 5 dakika sonra fln asıl sancılarım başladı sürekli tuvalete gitmek istiyodum doktorum geldi yine açılma yok tekrar seruma bı şey eklediler biraz yürümek istiyorum dedim dışarı çıkarmadılar doğumhane in içinde yürüdüm tabi sancım çok sıktı zor yuruyodum 10 dj fln yürüdüm sonra tekrar açılma kontrolü yapıldı 6 cm acilmam olmuştu eğer açılma olmasa hemen sezeryana alinicaktim bı an da ne olduğunu anlamadım ta ki doktorum önlüğünü giymeye başlayana kadar doğum çok uzun surmuyo zaten o an aşırı sancım oldu ama 19:23 de bebeğimin ağlama sesi geldi o kadar rahatlamıştım ki hiç bı şey olmamış gibiydi sanki çok bagirdigim için o an ikinamadim çok dikisim oldu dikiş atarken anestezi aldım bebeğim benden önce odadaydi niye de benim için çok güzel bı dogumdu şuan ikinci bebeğime hamileyim inşallah bu da kısa sürede hemen olur bjraz korkuyorum bu defa
bebesever mrym32 hahaha harikasın okumak beni rahatlatıyor herkesin deneyimi kendine özel ve rahat doğumları okuduğumda motive oluyorum bendee 💗
oonambirnambir bebesever 40.haftam da akşam 9 gibi nişan geldi, gece 1 de doğum sancım başladı sabaha kadar çektim yani tuttuğum süre aralığı 5 dakika ya inince hemen gittim hastaneye
aslhnkrts9 bebesever 34. De kontrole diye gidip doguma alındım 5 cm açılmam varmış o gün gelmedi kızım 3 gün sonra bi sabah önce hafif kasılmalar başladı sonra suyum geldi 3 saat içinde doğum oldu . Bu süreçte hastaneydım tabiki o yüzden çok rahattım
anneolmakneguzel_ bebesever wc sancısı sandım doğum başlamış. Gece 3te hafif ağrılarla yatış yaptım. Suyum gelmemişti. Öğlen 14de dogurdum. Duzenli gelen agrı oluyor
Melosss_16 bebesever 38+6 da doğurdum. İlk nişanım ikindi 4 te geldi, nişanım geldikten dört saat sonra akşam 8 de hafif sancılar başladı, aksam 10 da suyum geldi, gece 4 bucukta doğurdum. Toplasam 6 saat sancı çektim suyum geldikten sonra sıklaştı çünkü.
nebus bebesever 4+5de doğum yaptım önce nişan geldi 2gün sonra da sancı başladı suyumu doğumda patlattı ebe
deryakrtl bebesever hastanede yatıyordum zaten alinmam gerekiyordu doguma riskim vardi sancim 36+6 da geldi
Elifsemra bebesever Suyum gelmedi sanciyla gittim arabada zipliya zipliya 38+3 de doğdu 7 santim açıkla doğuma aldılar