Mft oxytocin açıkçası ilk doğumum olduğu ve gerçek sancı ile arasındaki farkı bilmediğim için çok anlamamıştım. Normal sancıdan çok da bir farkı yok bence sadece daha düzenli başladığı için zor oluyor.
Gullu1094 bebesever benim ilk gebeligimde suyum geldi snra sancilarim başladı hafif hafif ikincide ise sancım çok azdı ve suni sancı vurdular acilmam olmayınca ilkinde suni snaci vurmadan hemn diguma aldirlar kolaydı ama ikincide çok zorluk çektim rabbim bütün hamile anneleri evlatlarına sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin sancilandiginda rabbim yaridm etsin inşallah gerctn çok zor o sancı 40 tne kemiğin nerdeyse kırılmış gibi bı sancı bklm 3 cu gebe ligin inşallah kolay olur
Narina123 bebesever 38+3 te hiç sancım yoktu suyum geldi .Doktora gittim açılmam yoktu ilerleyen saatlerde açılma oldu doğum başladı ve oğlumu kucağıma aldım 💙
Selim_Alparslan bebesever 38+0 da sadece sanci oldu nisan ve suyu ebe getirdi sonrasında dogum gerçekleşti. İkinciye hamileyim 37 haftalik buda galiba gelecek gibi aşırı sancim var 🥹
beyzaasenaa bebesever 40+1de kontrole gittim 2 cm açılman var diyip doğuma aldılar ağrısız sancısız 40 dakikada doğum yaptım 🥹
Sarpatesinannesi bebesever 39+1 de karın çevresi geriden geliyor denildi doğuma alınmayı önerdi doktor bende normal doğum istiyordum ne sancı ne su gelmesi yoktu suyu doktor patlattı bı süre sonrada fitil gibi bişey attı rahime sancılar siklasinca doğumu gerçekleştirdik çok şükür
incei 38+6 da sancılarım başladı, sancıları evde çektim sonra sıklaşınca hastaneye gittim çocuğum doğdu, şimdi 2. Ye hamileyim inşallah o da normal olur 🤲🏻
dilaradoyan bebesever suyum sızıntı şeklinde geldi sancım yoktu daha doğrusu ben hissetmiyordum. Su şüphesiyle gidince nstde sancı çıktı, suni sancı aldım. 39+3’te ilk doğumum