ppmerlina siimgeay vücut kendiliğinden atar mı yoksa ilaç gibi bir şey sayesinde mi atılır hiç bilmiyorum bitanem bence direkt hastaneye git
myangelson siimgeay 33 e düşüp 48 e yükselmesi normal değil ama kimyasal da bir düşüp bir artış olmuyor dış gebelik olabilir mi doktora gittiniz mi?
siimgeay myangelson doktor kan vermeministedi bugün gidemedim eşim çalıştığı için uzak hastane de salı günü gidicem
myangelson siimgeay salı günü çok geç olmaz mı ya Allah korusun dış gebelik gibi bir durum söz konusuysa müdahale edilmesi gerekiyor
siimgeay Gulumsaw ama benimki ilk 37 sonra 33.8 oldu şuan 48.91 dengesiz dalgalı ilerliyor artmıyor da
semauckun siimgeay Merhabalar, kanları kaç günde bir verdiniz ve hepsini aynı hastanede mi verdiniz ?
siimgeay myangelson benim umudum yok ya hayırlısı Allah daha iyi bilir nasipte varsa ama regl olmayı bekliyorum bakalım
siimgeay semauckun sağlık ocağında verdim bi 37 çıktı orada haftasonu olduğu için Aliağa devlet Hastanesinde verdim 33.8 çıktı orada dün de Bergama devlet Hastanesi’nde randevu bulabildim orada verdim hepsi farklı yerlerde ama mecbur kaldım
myangelson siimgeay yani değer düşüp kanama başlaması lazım şimdiye çünkü çok yüksek bir değer değil. Bakalım salı günü nasıl çıkacak merak ettim
siimgeay neslihanataizi ilk 28 Ağustos 37 çıktı ikincisi 30 Ağustos 33.8 en son da 4 Eylül’de verdim kanı o da 48.91
siimgeay myangelson hilal0100 hâlâ kanama yok lekelenme yok 😂😂 dış gebelik bence kimyasal olsa atardı sanki
merveeeehappy siimgeay amin sağlıkla alın kucağınıza, kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız bende 15 ağustosta oldum kaç ay beklemeliyim die düşünüyorum doktor da bişe demedi
siimgeay merveeeehappy 24 Mart’ta oldum ben Nisan da da ilk regl oldum genelde 3 regl bekleyin diyorlar doktorum öyle demişti bana
myangelson siimgeay kimyasal olsa dediğim gibi kanama başlaması lazım dış gebelik olabilir belki bir ihtimal sağlıklı olabilir düşük ihtimal de olsa 🥲
neslihanataizi siimgeay yani 400 gibi bişe çıkması lazımdı bebeğim 4 eylül civarında. Belkide yavaş yükseliyordur bekleyip görmek lazım içini karartma sen lekelenmen oldumu hiç