siimgeay hilal0100 normal şartlarda 5. Haftada olmam gerekiyordu ama sağlıksız ilerliyor bende bilmiyorum 😂😅
neslihanataizi siimgeay yani 400 gibi bişe çıkması lazımdı bebeğim 4 eylül civarında. Belkide yavaş yükseliyordur bekleyip görmek lazım içini karartma sen lekelenmen oldumu hiç
siimgeay neslihanataizi regl gecikmesinden önce oldu 2 gün sürdü bitti şuan hiç lekelenme yok bugün biraz ağrı noldu ama o da geçti gitti hayırlısı valla
siimgeay Busyusad Allah’ım isteyen herkese nasip etsin isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah net şekilde sağlıklı şekilde ilerler sizinki dua edicem bol bol 🙏🏻🌸♥️
Busyusad siimgeay Amin inşallah canım benim Allah razı olsun ben daha gebe değilim ama inşallah bu ay o mutlu haberi bende alırım inşallah canım regl 8 gün var test yaptım ama negatif 🥺🥺inşallah erkendir daha döner belki pozitife dua edin nolur 🙏🏻
siimgeay myangelson bide bana sor 😂 bir çok kişi merak ediyor valla yazarım buraya haber ederim beta kaç oldu acaba bugün ağrı oldu sol kasıkta en saçma şeyini yaşıyorum hamileyim diyemiyorum ama hamile gibiyim de 😅😂
Sevgiiss siimgeay canım benim inşallah dış gebelik değildir olsa bile değerlerin henüz çok düşük korkma
siimgeay Busyusad valla inşallah benimki gibi olmaz çok arafta benimki betaya göre hamileyim ama yeterli değil
siimgeay Sevgiiss kürtajdan sonra fazla korkmuyorum ya her şeyi göze aldım gibi bişi sadece netlik istiyorum o da olmuyor 😂😅 hayırlısı artık
siimgeay myangelson Sevgiiss Sevim1902 kan istedi gene takipte kalicaz diyor doktor belirtileri söyledim gebelikte olur dedi
myangelson siimgeay belirtiler olur da önemli olan bu kanın neden böyle yaptığı 😄🤷🏻♀️ inşallah güzel bir yükselme olmuştur