siimgeay ppmerlina beklemedeyim akşam çıkar demişlerdi hâlâ düşmedi hastaneyi aramamak için zor tutuyorum kendimi uzak bide bize
210623 siimgeay bazen bizzat hastanenin sisteminde görünüyor gittiğiniz hastanenin ismini arama motoruna yazıp laboratuvar sonuçları yazın ordan bilgilerinizi girip bakın. Ben kan verdiğimde e nabıza düşmemişti hastanenin sisteminden baktım
siimgeay 210623 e nabiza yönlendiriyor sayfa bergamada dvelet Hastanesi’nde verdim kanı hâlâ çıkmadı 🥺🥺
Gulumsaw siimgeay test fotoğrafınızı bakabilir miyim bu değerle nasıl çıktı acaba hayırlı olsun bu arada 🧿❤️
Sevim1902 siimgeay düşmemiş beta ☹️inşallah Kolaylıkla atlatrsınız ben de muayne olayım haftya bnm de lekelenme oldu devamı yok☹️gerçekten zor iş
AdaKaranfili siimgeay belki lekelenme yaşadınız. Yerleşme kanaması da ola bilir. Devamı gelmediyse. Betaniz da düşmemiş
Busyusad siimgeay canım kan verdiğin saat ve laboratuvar bile önemliymiş değer için yani faklı saatlerde verdiysen yada farklı yerlerde ondan kaynaklı olabilir böyle farklı öıkmqsı bak yükselmiş inşallah sağlıklıdır ve sona kadar hayırlısıyla gitmek nasip olur 🤲🏻banada dua edin lütfen Rabbim isteyen herkese nasip etsin
siimgeay Busyusad Allah’ım isteyen herkese nasip etsin isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah net şekilde sağlıklı şekilde ilerler sizinki dua edicem bol bol 🙏🏻🌸♥️
VildanTutak Hayırlı olsun, çok güzel bir haber 💕 Beta HCG’nin yükselmesi hamilelik için olumlu bir işaret. Doktor kontrolünde takip etmen en sağlıklısı olur, inşallah değerlerin düzenli artar ve güzel bir süreç seni bekler 🤍
gizemmolla Kızlar beta 3138 çıktı geçen hafta muaneye gittim üstten kese görmedi alttan baktı ufak keseye ye benziyor ama çok ufak dedi haftaya gel dedi yarın gideceğim hamileyimdir dimi çok stresli ve heyecanlıyım
ppmerlina siimgeay vücut kendiliğinden atar mı yoksa ilaç gibi bir şey sayesinde mi atılır hiç bilmiyorum bitanem bence direkt hastaneye git