cerencyz Nevagibi Ayyy yarın değilde pazar günü tekrarlayabilirim ya da pazartesi 48 saate beta artıyor ya ondan
Muazzez5050 kelebek0141 bendede hiç belirti yokta umut oldunuz Göğüs hassasiyeti bulantı kabızlık vs hiç bir belirtim yok Sadece çok ama çok hafif kasık ağrısı
maco61 kelebek0141 acilde verdim ya sabah öyle işe geçtim. Ama daha düşmemiş 11 de anca düşer bence öğleni bulmazsa
mucizebebegimmm kelebek0141 gayet net var gibi, kan verip kesinleştirin hemen. Allah gönlünüze göre versin 🥰🙏🏻
mehmetsaki kelebek0141 var gibi görünüyor ama ben biraz bekledikten sonra kan vermeye gidiyordum strese girmeyin inşallah geç döllenme de olabiliyor diye beklemek en güzeli kendinize de dikkat edin bu süreçte ☺duamdasın biiznillah🤲
kacamazzz cerencyz ya bence seninki kesin silik 😂😂 chatgbt ye sorunca kesin bir şey söylemek için çok erken adetin geçince yap diyor hemen 😂
kacamazzz cerencyz iyi yapmışsın 😂😂 sen devam et testlere bende yarından itibaren başlayacam duramıyorum
cerencyz maco61 yaaa var demek buuu hadi hayırlı olsun daha çok yeni ama var artış takip etmen gerek muhtemelen