kelebek0141 cerencyz çok hafif var gibi bence canım koyulaşmayı 2 günde bir takip edebilirsin var mı diye
filikkk cerencyz bencede erken canım benimde 9 gün var dün yaptım negatifi gördüm dayanamadım 😂biraz daha bekle inşallah 🙏
kacamazzz cerencyz ya ben görüyorum sanki hayalet bir çizgi daha 8 gün olduğu için bu kadar silik olabilir benimde 8 gün var seni görünce bende heyecanlandım😂 yarın bende deneyim
cerencyz kacamazzz ay bence bekleyin böyle silik olunca görene kadar 100 kere bakıyorsunuz herkese atıyorum silik mi bu görüyor musunuz diye chatgbt bile attımda sinirlenip uygulamayı sildim 😂😂😂😂
kelebek0141 efnanhiraa teşekkür ederim bugün gidip vereceğim saati var mı bu testin acaba sağlık ocağı için
Muazzez5050 kelebek0141 belirtiniz yok muydu hiç benimde bat 2 Eylül ama hiç belirtim yok çok hafif kasık ağrım var Göğüs hassasiyeti felan hiç yok Hayırlı olsun inşallah 🙏
kelebek0141 Muazzez5050 yoktu açıkçası çok hafif kasık ağrısı o da geçen aydan beri oluyor zaten geçen ay ilk denemiştik
Muazzez5050 kelebek0141 bendede hiç belirti yokta umut oldunuz Göğüs hassasiyeti bulantı kabızlık vs hiç bir belirtim yok Sadece çok ama çok hafif kasık ağrısı
kacamazzz cerencyz ya bence seninki kesin silik 😂😂 chatgbt ye sorunca kesin bir şey söylemek için çok erken adetin geçince yap diyor hemen 😂
maco61 kelebek0141 acilde verdim ya sabah öyle işe geçtim. Ama daha düşmemiş 11 de anca düşer bence öğleni bulmazsa
cerencyz Nevagibi Ayyy yarın değilde pazar günü tekrarlayabilirim ya da pazartesi 48 saate beta artıyor ya ondan