cerencyz maco61 yaaa var demek buuu hadi hayırlı olsun daha çok yeni ama var artış takip etmen gerek muhtemelen
duygumfoca kelebek0141 bence var bende innovita ile öğrenmiştim 5 gün kala ve şuan şükürler olsun 10+4 günlük olduk 😊🤲🏻 11 şubatta 37. Haftada bebeğimi kaybettim🕊️ Rabbim bu yavrumu yaralarıma bir nebzede olsa derman olsun diye gönderdi 🤲🏻 Tek duam sağ Salim sağlıkla ikimizde o ameliyathaneden çıkalım🤲🏻🙏🏻
kelebek0141 duygumfoca melek olmuş🪽 Allah gebe olan herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah, çok teşekkür ederim kan verdim bekliyorum insallah güzel haberler veriyor olacağım
duygumfoca kelebek0141 amin inşallah sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah 🙏🏻
kelebek0141 Kızlar sonucum çıktı pazar günü tekrar gideceğim artışına bakmak için, Allah isteyen herkese nasip etsin hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🥰🙏🏼
siimgeay Sss1947 ben dayanamayıp acile gidicem büyük ihtimalle aşırı merak ediyorum beklemekle de olmuyor daha önce kürtaj olmak zorunda kaldım gelişimi durduğu için :(