kelebek0141 Kızlar günaydın, sabah ilk idrarla innovita gebelik testi ile yaptım ilk 5 dk sonrası test bu şekildeydi bat 1 Eylül ne düşünüyorsunuz sizce var mı????
Lena_919191 kelebek0141 acilden verin hızlı öğrenirsiniz 2 saat sonra acile gidip tekrar sonuç isterseniz sözlü olarak hemen söylüyorlar sisteme düşer diye beklerseniz geç düşüyor . Sağlık ocakları aynı gün düşmüyor zaten sisteme zaten
kelebek0141 Gulceefe-00 sağlık ocağında ikametgah burada olmasa bile alırlar mı acaba eşim doktor ona sürpriz olsun istiyorum
kelebek0141 momysss eşimde acilde doktor :((( neyse düşüneceğim, bu ay bir çok kişiden test yanlış olduğu için kanda negatif gördüm o yüzden çok heveslenmek istemiyorum
kelebek0141 Ya bende sadece çok hafif kasık ağrısı vardı o yüzden hiç ümidim yoktu bu aydan sabahları iki kez yaşadığım mide bulantısı gibi oldu ama sabahın verdiği bir şey diye düşündüm çok heyecanlandım hiç beklemiyordum
mehmetsaki kelebek0141 var gibi görünüyor ama ben biraz bekledikten sonra kan vermeye gidiyordum strese girmeyin inşallah geç döllenme de olabiliyor diye beklemek en güzeli kendinize de dikkat edin bu süreçte ☺duamdasın biiznillah🤲
cerencyz  Kızlar bakar mısınız ben mi yanlış görüyorum yoksa hayalet çizgi de olsa var mı daha çok erken olabilir test yapmak için ama heyecandan duramadım var mı göreniniz hayalette olsa
kacamazzz cerencyz ya ben görüyorum sanki hayalet bir çizgi daha 8 gün olduğu için bu kadar silik olabilir benimde 8 gün var seni görünce bende heyecanlandım😂 yarın bende deneyim
happyflowers kelebek0141 benimde ilkte böyle olmuştu durdukça koyulaştı hatta, bence bi kan verin pozitif
Muazzez5050 kelebek0141 belirtiniz yok muydu hiç benimde bat 2 Eylül ama hiç belirtim yok çok hafif kasık ağrım var Göğüs hassasiyeti felan hiç yok Hayırlı olsun inşallah 🙏