Zeytinusss _eda8 canım masalllah 💜 bende 19+5 günlük. Daha cinsiyetimiz net değil malesef en son gittiğimiz de çok hareketli idi kendileri 😄 doktor kıza benziyor dedi ama kesinlik vermedi haftaya detaylı ya giricez inşallah o zaman öğrenicez 🙏
Mucizembenim Chanelmom sağlık ocağında doktor beni bu hafta çağırdı şeker bakılacak daha erken değil mi sizce bilemedim size de söylediler mi
Rumeysaa6 Mucizembenim benm doktorum 1 ay sonra kilo alışıma göre şeker takviyesini söyleyecek. Belki kan tahlillerinde bir sıkıntı görmüşlerdir?
Chanelmom Mucizembenim tetenoz için gittiğimde en son ne zaman tahlil yapıldığını sordu, o na istinaden tahlil yaptı. Haftamı sorarak yapmadı🤔 ama yaptırmakta fayda var
Smyyeee12 Henüz cinsiyet öğrenemedim çünkü bebeğim ters göstermiyor 2.hamileliğim inşallah en kısa zamanda öğrenirim ama 3gündür miğdemde bulantı yanma var hiç rahat değilim sanki miğdem sürekli dolu hiç aç değil gibi safra kesemde taş çıktı hamileliğin başında acaba onunla alakası varmı bilemedim bugün doktor kontrolünde sorcam☺️
Deniztaha _eda8 bennnnn🤗🤗18+2 yiz cinsiyet erkek dedi ama kız bekliyordum çünkü iki oğlum var kız olsun istedim ama hayırlısı tabi sağlıklı olsunda🙏
_eda8 Deniztaha olsun canim saglikli olsun. Hayirlisi buymus demekki Rabbimin bir bildi vardir ☺️☺️☺️