Sinosanneoluyor2025 [silindi] iğnede kullanıyor muydun canım , benim tedbir amaçlı vermişti tüp bebek diye ..
[silindi] Sinosanneoluyor2025 evet iğnede kullanıyorum iğneye hala devam ediyorum çünkü iğnedeki ilaç plasentadan emilmiyormuş ama aspirin plasentadan emiliyor. İğneye doğumdan bir gün önceye kadar devam edicem , ama benim 3 genimde pıhtılaşma bozukluğu vardı daha önce 11 haftalık bebeğimin kalbi durdu o yüzden kullanıyorum bu ilaçları ama size sadece tedbir olarak verilmiş halihazırda pıhtılaşma bozukluğunuz yoksa ilaç kesilebilir aslında ama dediğim gibi başka bir doktordan görüş alsanız daha iyi olur 🙏🏻
Sinosanneoluyor2025 Reginaphalange1 benim de aynı şekilde canım , tüp bebek diye tedbir amaçlı vermişti sadece ..
Sinosanneoluyor2025 annesininincitanesi senin sebep ne canım? Her doktorun görüşü farklı şaka gibi .. iğne de kullanmıyosun dmi
bade_37 Sinosanneoluyor2025 ay banada verdiler 14 haftalıgım aksamları iç dedi tansiyon hastası değilim 170 boy 93 kiloyım yok ilerde tansiyon gebelik zehirlenmesi olmasın ani kalp durmasın die verdi ama ben korkuyorum içemiyorum
annesininincitanesi Sinosanneoluyor2025 Benim rahme giden damarlarda tıkanıklık olmasın diye tedbir amaçlı kuzum orda hafif bi tıkanıklık görmüştü 😕
Sinosanneoluyor2025 [silindi] yok bir pıhtilsma durumu canım, iç hissim yeterli diyor , 35+4 üm yine de başka doktora da gitmeli miyim onu bilmiyorum 🤷♀️ keşke başından beri 2 doktor talipli olsaydım diyorum
Mamoste12 Benim doktorum önlem amaçlı kullandırmıştı 32. Haftaya kadar, ondan fazlası olmaz diyordu bazı damarlar açık kalabilir diye eğer sizde sadece önlem amaçlı kullanıyorsanız bırakın bence
Sinosanneoluyor2025 Mamoste12 aynı durumdayız canım, çok bile kullandırdı tedbir amaçlı olduğu için bu akşam içmedim zaten canım , birde birkaç gün geçerli oluyor bu coraspin zaten , etkisi yani birkaç gün devam ediyor
[silindi] Sinosanneoluyor2025 pıhtılaşma sorununuz yoksa bence (benim doktorumun anlattığına göre kendisi doçent) 32. Haftadan sonra hala aspirine devam etmek sıkıntı yaratıyor kalp damarlarından birinin kapanmasına engel oluyormuş , benim 3 gende pıhtılaşma bozukluğu olmasına rağmen 32 de bıraktırdı, gerçi ben iğnede kullanıyorum ama bilemedim ya ben sizin yerinizde olsam 2. Bi doktora da giderdim
Sinosanneoluyor2025 [silindi] 35+5 terim başka doktor arayışı bilemedim çok tereddütlü .. 36 ya kalmış 2 gün ama fazla mi kullandım bilmiyorum 🤷♀️ hep sordum hep ısrarla 36 ya kadar dedi
GizemHamza34 Sinosanneoluyor2025 anladım canım hayırlısı olsun vardır doktorunun bir bildiği sağlıkla kucağına al yavrunu 🤲🏻🌸
Sinosanneoluyor2025 GizemHamza34 Amin Amin Amin canım, doktor bi bildiği vardır ama işte son anlarda kulllanmak risk oluyo
EsoMom_ Sinosanneoluyor2025 26. Haftadayım perinatoloji doktorum 23. Hafta da gittiğimde kullanmana gerek yok demişti kullanmıyorum daha ama 34 35 haftaya kadar kullandırıyorlarmıs
Kardelen_02 Sadece tedbir amaçlı hamile kaldığımdan itibaren coraspirin kullanıyorum. 35 haftalık oldum dr kes dedi banada.
Sinosanneoluyor2025 Kardelen_02 benim de tedbir amaçlı canım.. 35+5 iz bugün MAAŞALLAH SUBHANALLAH, max34 galiba
sevgidolubiranne Sinosanneoluyor2025 bende günde 1 tane kullanıyorum bazen sol topukta ayağımda karıncalanma hissediyorum acaba yetersiz mi kalıyor yoksa ödemden mi böyle hissediyorum GizemHamza34 Ebrueren1 zeyyynep [silindi] Reginaphalange1 [silindi]