bade_37 Sinosanneoluyor2025 ay banada verdiler 14 haftalıgım aksamları iç dedi tansiyon hastası değilim 170 boy 93 kiloyım yok ilerde tansiyon gebelik zehirlenmesi olmasın ani kalp durmasın die verdi ama ben korkuyorum içemiyorum
Minniee Bende içiyorum çentik çıktı diye 32. Haftaya kadar içeceksin demişti 20. Haftada başlamıştım tam. Ben de tam tersi içmekten korkmuyorum çünkü bebeğime kan akışım yavaş olur da beslenemezse tansiyonum yükselirse diye içmek istiyorum
glb001 Ikizlerime hamileydim .Erken doğum riskine karşı 33.haftada bıraktık iğne devam etti. 34+5 de bebeklerim dünyaya geldi
Sinosanneoluyor2025 sevgidolubiranne benim de öyle canım, e doktor kaçıncı haftaya kadar devam dedi ?
sevgidolubiranne Sinosanneoluyor2025 Henüz bişey demedi daha kullanmaya devam ediyorum bugün kontrolümüz var bakalım birşey diyecek mi , benim merak ettiğim sol ayağımı böyle esnetmek için çevirdiğim de elektrik çarpması gibi bişey oluyor yada karıncalanma diyim onun sebebi nedir ödem mi yoksa kan pıhtılaşması mı onu merak ediyorum
bade_37 Sinosanneoluyor2025 ama içmeye başlicam eylül 10 unda gitcem hastaneye o zmn da tekrar sorarım
glb001 Sinosanneoluyor2025 kontrole gittiğimde nst de sancılarım çıkıyordu ama ben hissetmiyordum 1 gün öyle yatısım oldu kontrol amaçlı o gün kullanmadm ertesi günde doğurdum zaten . Son güne kadar kullanms oldum yani iğne sıkıntı değil ama coraspin önceleri bırakmak gerekiyor en az 1 hafta
bade_37 Sinosanneoluyor2025 valla artık öyle bi duruma geldik ki doktorlara bile güvenemiyoruz doğru düzgün bilgilendirme yapmiyolar insan diken üstünde oluyo