Bsr41 Canan__ cok erken ogrendiniz daha 4-5 gun var reglye normal dusuk cikmasi İnsallah hamilesiniz pazartesi gunu 2 katina cikmis olursa tamam super
maco61 Canan__ 4 5 gün varken çok normal. Hamilesin 5 gün bekle bence myle ver bende dün verdim adetime 1.2 gün vardı 15.40 çıktı
Bsr41 Kizlar 6 eylul regl tarihim bugun itibariyle 5 gun vardi dayanamadim erken gebelik testi yaptim negatif acaba umidi kesiyim mi bekliyim mi varsa bile azicik silik cikar diyordum :(
samaa_ nerm629_ bugun regl gunu oldugundan dedim belki olurum o yuzden yapmadim bekleyecem. Eger regl olmazsam yarin falan yapicam☺️
samaa_ nerm629_ belirti yok agri sizi yok sadece gogsumde agri var birde üşüyorum nedense hava halbuki cok sicak yaa simdi baktim termometre 37.2 gosteriyo nedenki acaba
meryys samaa_ En baştan sıralı testler pembe olan farklı marka akşam yapmıştım diğerleri awox sabah 4.5 gibi Kanı haftasonu vermeyi düşünüyorum batta yarın bakalım 😊
meryys samaa_ İnşallah sağlıkla sıhhatli olur hepimizin haziranda kürtaj olmuştum o yüzden korkuyorum biraz