Bsr41 maco61 bende yaptim ustu bembeyaz oldu cok ama cok sevindim sizin adiniza off bilemiyorum benim rglme 8 gun kaldi simdi yapsam cikmaz biliyorum :( goguslerim aciyor biraz arada kasik batmasi baska bisey yok
maco61 Bsr41 bence bekle bak benim bir gün kala 15.40 çıktı keşke biraz daha bekleseydim hem zaman geçmiyo öğrenince kalp atışını taa ekim ayında duyarın yani sen düşün
Bsr41 maco61 hemen yukselecek merak etme sasircaksin 2 gun sonra tekrar ver ozaman kafan rahatlayacak 1 hafta sonra cok yukselmis olacak doktora gidersin guzel enerjiler yolla olumsuz dusunme bende ogrendigimde 20 ile ogrendim reglme 2 gun vardi
maco61 Bsr41 maşallah ya çok güzel konuştun🥹🥰 ayy çok şeyim duygusal ağlarım. Kızıma açıklamaya çalıuorum ya ben ona süt veririm anne diyo sallarım uyuturum ayy Allahım görecekmiyim o günleri🥹
maco61 Bsr41 kızım var isterim buda erkek olsa keşke adını bile düşünmüştük bide oğlumuz olursa çok güzel olur diye🥹 Allah görüyor y sağlıklı olsun sıhhetle kolaylıkla doğsunda
Bsr41 maco61 kac yasinda kiziniz Benim kizimda 3 yasinda kardes istiyorum diyo insallah guzel haberlerle bu ay🥹💕💕💕
Glsmshn @maco61 kuzum gebeymişsin çok mutlu oldum tebrik ederim beta kat kat artsın sağlıkla tutunsun inşallahh 🤲🏻🌸 listenin birinci sırasında sen vardın ikinci sırasında ben darısı bana inşallahh hepimize dua et kuzum. İnşallah sağlıkla bir oğlun olur 😍
maco61 Glsmshn Aminnn sende hamile olacaksın inanıyorum sağlıkla. Güzellikle ve tez fakitte bebişin gelsin🥰
Glsmshn @maco61 kuzum gebeymişsin çok mutlu oldum tebrik ederim beta kat kat artsın sağlıkla tutunsun inşallahh 🤲🏻🌸 listenin birinci sırasında sen vardın ikinci sırasında ben darısı bana inşallahh hepimize dua et kuzum. İnşallah sağlıkla bir oğlun olur 😍
Busyusad maco61 hayırlısı olsun inşallah sağlıkla hayırlısıyla sona kadar gitmeyi nasip etsin Rabbim sana duamdır ne güzel bak postu açtın hamile olduğunu öğrendin Rabbim bu duyguyu yaşamayı banada isteyen herkesede nasip etsin inşallah bu ay bende o mutlu haberi alırım 🥹🤲🏻
edaonyurtttt Kızlar hcg 190 cıktı.ama kese vs görünmüyor daha 4+0 şu an boş gebelik dış gebelik nasıl anlaşılır bilen var mi:(kese ne zaman görülür?reglime daha 5 gün varken öğrendim iyi mi kötü mü bilmiyorum sabretmek çok zor zaten çok duygusalim
e_kardelenn edaonyurtttt merhaba sanırım daha erken, kese görünmesi için betanın 3 bin üstü olması gerekiyor yanlış bilmiyorsam, geç döllenme vs olabilir hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin dua edin inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız
e_kardelenn maco61 yaa hayırlı olsun, değerin iki güne bir yükselmesi gerekiyor, benimde dün verdim 6,6 çıktı varsa bile çok yeni tekrar tahlil verene kadar evde test yapacağım koyulaşma var mı diye bakmak için sana da tavsiye ederim
[silindi] Bende çatlamanın üzerinden 8 gün geçti ve heyecanla 10. Ve 12. Günleri bekliyorum test için. Bu sabah rüyamda test yaptığımı ve pozitif çıktığını gördüm ya çok düşünmekten yada malum oldu bilmiyorum 🥹 nasipse ilk gebelik olacak🐣 🏹🤍🪽 🦋