samaa_ ecemiyy bende regle yakin baya ruyalar gordum garip garip simdi gecti regl gunum bekliyorum umarim regl olmam🥺
Hcrmgn twomam gönül hemencecik olsun istiyor elbette kul plan yapar Allah bozar demişler hayırlı zamanda hayırlı haberler duyarız inşallah 🤲🏻☺️
edaonyurtttt Kızlar hcg sabah ölçtürdüm 3900 lerdeydi az önce doktora gittim keseyi göremedi bu seviye hcglerde kese görünmesi gerekmez mi bilen yaşayan var mı
sengulersimge Kızlar buraya yazmıştım adetime 7 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı bugün adetimden 1 gün geçikti tekrardan yaptım çift çizgi çıktı inşallah doğrudur yarın kan testi vermeye gidicem
Busyusad maco61 canım benide eklermisin bat 13 Eylül beklemedeyim olursa ilk gebeliğim olucak çok istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin🥺🥹🤲🏻
AdaKaranfili Bat 13 Eylül. 10 Eylül’de yaparım bı test varsa gösterir inşallah. 3.cocuk olacak Allahın izniyle 🤲
Busyusad maco61 hayırlısı olsun inşallah sağlıkla hayırlısıyla sona kadar gitmeyi nasip etsin Rabbim sana duamdır ne güzel bak postu açtın hamile olduğunu öğrendin Rabbim bu duyguyu yaşamayı banada isteyen herkesede nasip etsin inşallah bu ay bende o mutlu haberi alırım 🥹🤲🏻
maco61 Cokistersengelerbence 6. Haftaya girdim. Dün yine betaya baktırdım işte. 18 agustosa randevu aldım
Cokistersengelerbence maco61 keseyi görebildin mi ben de dün ilk randevuya gittim kese gördüm ama bebek yok 3 hafta sonra gel dedi doktor.
maco61 Cokistersengelerbence yok sağlıkocağına gittim ya. 18 agustosta gidecegim. Beta kaçtı senin kaçta gördün keseyi?