samaa_ maco61 hamilesinnn tebrikk ederim🤭 ama daha sonra yine git kan ver hcg yukselmesi lazim hizlica az az kalkarsa dis gebelik diyorlar tam emin degilim yani ama yuksek cikmis hamilesin🤭
anneci-23 kızlar devlet hastanesinde direk kan verebiliyor muyuz merak ettim verebiliyorsak bir kaç saat içinde çıkıyor mu ? sağlık ocakları bir gün sonra çıkarıyor diye biliyorum
rugu Beni de ekleyin kızlar Bat 6 eylül, yumurtlama gününü doktor kontroluyle öğrenip değerlendirdim Bu gün aşırı kasık ağrılarım var Ne olabilir sizce bu ağrılar? Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda?
samaa_ rugu bende de ovulasyon sonrasi agri vardi simdi gecti agrim olmuyo regl gununu bekleyelim en iyisi
samaa_ Sgullll iki ihtimal var canim ya dollenme gec oldugu icin negatif gosteriyo regl gununun gecmesini bekle. Ya da hamile degilsin malesef🥺 ama umarim gec dollenme oldugu icin negatif cikmistir benim de reglime 5 gun var ben 25 agustosda yapmistim negatifti🥺
Bsr41 maco61 tebrik ederim bat kacti ne gibi belirtiler oldu biraz bahseder misiniz neyden suphelendiniz en cok degisik neler vardi
maco61 Bsr41 bat 30 agustos Miğdem aşırı bulanıyo ve adet olacakmışım gibi sürekli kasığım sğrıyo. Dün çamaşır suyu testi yaptım köpürdü burdakiler yap hamilesin deyince gaza geldim
Sgullll samaa_ daha once iki dusugum oldu 6 ve 5 haftalik ondan sonra uc ay bekledik reglim de duzensizlesti 24 36 31 bu ay da gec olabilme ihtimalim vardir belki
Bsr41 maco61 bende yaptim ustu bembeyaz oldu cok ama cok sevindim sizin adiniza off bilemiyorum benim rglme 8 gun kaldi simdi yapsam cikmaz biliyorum :( goguslerim aciyor biraz arada kasik batmasi baska bisey yok