Anneyim Zeynebim ister istemez insan etkileniyor canım gercekten kimse karsısında kini düşünüp de konusmuyor anlamıyorlar ki işte takılmamalı ve hamileliginin tadını cıkartmalısın boşver insanları
Zeynebim Anneyim Napalım artık şu mide bulantıları kramplar bir geçseydi rahatına bakacazda işte şimdilik biraz kötü 🤢🤢
Seilz Zeynebim hayır canım 2 sene geçmesi gerekiyor ben şuan normal Doğum için bekliyorum Nisa’nın sonunda gittiğim doktor 2 sene dedi
gulcin Zeynebim canım yaptım ben doğumumu çok sukur gayet iyi geçti şuan bi sıkıntımda yok Allah'a şükür rabbim sizleride evlatlarına sagsaglim kavuştursun...
Zeynebim gulcin Çok şükür Rabbim şimdide iyi bir şekilde büyütmeyi nasip etsin bu arada gözün aydın çok sevindim canım 😊
Alparslan Zeynebim bende ikinciye hamileyim sezaryanla ilki oldu buda sezaryan olcak ben de tırsıyorum biraz aynı acıları bida yaşayacam ikinci kez.birde arkamda eşimi bırakcam artı bu sefer kızım evladımda var onları arkada bırakıp doguma nasıl gircem bilmiyorum😢
Zeynebim Alparslan Hayırlısı olaun hakkımızda canım daha korkma o kadarda ne şekilde olursa evlatlarımıza saqlıklı bir şekilde kavuşalımda diğerleri her şekilde geçicek 😌😌
fundaunal46 bende ikinci hamileyim 1.5 ayim kaldi ,ilki mecburi sezaryendi ... 2016 da dogum yaptim arada pek yok 1.5 yil var ...normal yapabilirsin dedi ladm doktorum. mart 6 da en son bakip karar verecekler rahmimin durumuna gore 😍😍😍😍
Esrahiramirac Kızlar o kadar panik olmaya başladım ki Doğum yaklaştıkça rüyalarımda bile panik haldeyim artık ne olacak ben ve ben gibilerin hali 😩
Zeynebim Esrahiramirac Aynen bende öyleyim ama napalım canım mecburen sakin olmamız gerekiyor sende içini ferah tut 🙏🙏
Esrahiramirac Zeynebim ilk girdiğimde vazgeçmiştim çıkcam ben doğurmucam diye baktım narkozu dayadı senle mi uğraşacaz dediler herhalde bana 😂😂 amin canım inşallah kolaylıkla olur biter hepsi
Altin Esrahiramirac MiracAlpinveUmutunAnnesi Aman boş verin hangi şeyi ayrı ayrı düşüneceksiniz zaten zorlanıyorsunuz, iyi olmaya bakın