MGK KubraatMacit canım merhaba. Bende 8 ay önce sezaryanla doğum yaptım kızım 44 gün yaşadı vefat etti evlat acısı öyle zorki rabbim hiçkimselere yaşatmasın be şimdi 5 haftalık gebe oldugumu öğrendim bende dikişlerimden korkuyorum rabbim yardımcımız olsun sende durumlar ne ? Doktorun ne diyo dikişler için ?
KubraatMacit MGK Öncelikle allah sabır versin inşallah. Bebeğini sağ Salim kucağına alıp büyütürsün Şuan 25 . Haftam bitti bazen sogukta dikişlerim agrıyor ama 38.hafta da Sezeryan olucam sancıları beklemiycez sonSon haftalarda bebek çok kilo aldığı için dikişlerin açılabilir dedi. Birde çok dikkat etmek lazım ağrı bişey hiç kaldırma benim kızım kilolu ve çok kucak istiyor o zaman biraz sancım oluyor yoksa dikişlerde bir sıkıntım yok . Senin üstünden zaten sekiz ay geçmiş ben üç ay geçtikten sonra hamile kaldım seninki baya iyileşmiştir yani
Edirefp Zeynebim Oykuomur semabrcn KardelenAnnesi Sezeryandan niye bu kadar korkuyorsunuz onu anlamadım. Normalden daha kolay
Oykuomur Edirefp bnm ilk dogmum norml ikinci sezryn bu ucuncu dogmum olcak herkes 2ci sezryn daha zor dedigi icn korkuyorm 😣
MGK KubraatMacit inşallah ya şuan nasıl umud oldunuz anlatamam teşekkür ederim öyle çok istiyorum ki bu sefer yavrumu doğar doğmaz odama getirmelerini emzirmemi kucaklamayı içimdeki yangının tarifi yok rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler müslümanın müslümana yaptıgı dua kabuş olur derler nolursun bana dua et
elifincennetkusu Zeynebim hiç korkmayın benim annem de sezaryan doğum yaptı 2.de daha tecrübeli olmuştu 😊 Rahattı gayet zaten sezaryan ağrıları en fazla 3 gün sürüyor diyorlar ☺
Efe39 Zeynebim hayır 1 sene geçse bile doğurabilirsin kim diyo normal olmaz diye? ssvd diye araştırmalısın!
Efe39 Benim Doktorum 1 sene bile geçse açılırsa doğurtuyor, İST SSVD destekleyen Dr lar var, şansınızı deneyin. bende SSVD Adayıyım.
Efe39 Zeynepnusret karşıyaka izmir bir sürü doktor var, ssvd grubuna bak face de 40.000 kişi olan grup, bol şans
Sonay Zeynebim sende benim gibisin 3 yadında oğlum var ikinci sezaryen çok korkuyorum daha kolay geçiyo diyorlar ama bilemicem? Kaç haftalıksın cinsiyet belli mi?
Sonay KardelenAnnesi daha yenisin cnm dur böyle 3-4 yasına girince bebiş özlemi çekersin 😊 bende şuan ikinci gebeliğim 3 yasında oğlum var sezaryen olcam hergun aklıma geliyo korkuyorum ama işin ucunde bi kuzu olunca insan düşünmemeye Çalışıyor 😍
Sonay gulcin dört gözle bekliyoruz yorumlarını cnm inş sağlıkla alırsın Bebeğini kucagına ve inş iyi gecer 😊😍