Lena_919191 Cokistersengelerbence gördüm gördüm :) biraz bekleyin öyle verin kan delik deşik oluyoruz yoksa kan vermekten
Cokistersengelerbence fatmanur3824 bu ay erken yumurtladım 27 ya da 28 de olacaktı. 13 te yumurtlama gördüm.
Cokistersengelerbence fatmanur3824 yok yaa her zamanki gibi göğüslerim dolgundu sadece ekstra tansiyonum düştü birkaç defa.
fatmanur3824 Cokistersengelerbence ben de 16 da pik 17 de çatlama gördüm o zaman 3 4 gün sonra yapayım testi
maco61 Cokistersengelerbence neyse hamilesin ya önemli olan o. Darısı başıma ya hiçbir belirtim yok benim. 5 gün kaldı adete
Cokistersengelerbence fatmanur3824 aynen öyle yap canım yumurtlama dan 12 gün geçmişse benim gibi yap varsa çıkar 🫶
fatmanur3824 Cokistersengelerbence tamam canım sağol öyle yaparım inşallah vardır benim de heyecanlıyım sen ne zaman kan vercen
Cokistersengelerbence maco61 benim de belirtim yok ki normal adet öncesi göğüs dolgunluğu var sadece 1-2 defa tansiyonum düştü. Birde kan vermedim daha kesin diyemem ama vardır inşallah ikimizde de 🤲 en son geçen sene eylülde kimyasal geçirmiştim umarım sağlıkla ilerler