Cokistersengelerbence @ppmerlina @1oglanannesi @adatuna @fatmanur3824 @Mstefe bacılar bu sabah tekrarladım çizgiyi aramaya gerek kalmadan şu an net görebiliyorum tabiki yine silik ama umudum var🤲
Mstefe Cokistersengelerbence oy hadi gözün aydın fikrimi sorarsan yarın tekrarla iki cizgi kopkoyu olduğunda hastaneye gidersin
Merve2520 Cokistersengelerbence bu marka kesinlikle yanıltmıyor bende geçen hafta beta 22 ile öğrendim benim testim de bu şekildeydi hatta daha silik
Lovebaby27 Cokistersengelerbence canım bende şimdi yaptım bir tık daha silik benimkisi hamilemisin ???
Cokistersengelerbence Mstefe ay inşallah doğrudur ♥️ yarın değil de şimdi İstanbul’a geldik eşimin ailesindeyiz. 4-5 güne kendi yaşadığımız şehre geçeceğiz. 1i de evlilik yıldönümümüz o zaman söylemek istiyorum varsa tabi🥰
Deletedmom_787 Cokistersengelerbence hayırlı olsun canım bence var kan ver istersen 💕🌸🙏🏻 benim umudum kalmadı artık negatif çıktı 🥺🥺
Cokistersengelerbence Deletedmom_787 kız senin daha günün var neden acele ediyorsun benim de baksana 12de çıktı Allahtan ümit kesilmez ♥️
Lena_919191 Cokistersengelerbence adete 4-5 gün varsa böyle çıkıyor incecik iki günde bir yapıp koyulaşmayı görürsünüz hayırlı olsun inşallah:)