fatmanur3824 Cokistersengelerbence tamam canım sağol öyle yaparım inşallah vardır benim de heyecanlıyım sen ne zaman kan vercen
Cokistersengelerbence fatmanur3824 canım biz şu an İstanbuldayız eşimin ailesine ziyarete geldik 29 da yaşadığımız şehire döneceğiz. Muhtemelen oraya gidince veririm ♥️ 1 Eylül de evlilik yıldönümümüz eşime de o zaman söylerim nasipse 🫶
Cokistersengelerbence maco61 benim de belirtim yok ki normal adet öncesi göğüs dolgunluğu var sadece 1-2 defa tansiyonum düştü. Birde kan vermedim daha kesin diyemem ama vardır inşallah ikimizde de 🤲 en son geçen sene eylülde kimyasal geçirmiştim umarım sağlıkla ilerler
maco61 Cokistersengelerbence inşallah sağlıklıdır. Benimde 3 gündür göz çevren ile birlikte başım ağrıyor ya üşüttümü yoksa gebelik belirtisi olabilirmi ki bilmiyorum ama 5 gün var bekliyeceğim
maco61 Cokistersengelerbence ya miğdemde bulanmaya başladı. Başım ağrıyo miğdem bukanıyo arada acı tat geliyo ağzıma. Hamilelikmi ne bu anlamadım. Bozğazım ağrımıyo kan versem mi Acaba acilde. Yoksa bebek bare ilaç alırım kendime gelirim yaa.
Cokistersengelerbence maco61 yumurtlama üzerinden 10 gün geçtiyse kanda belli oluyormuş canım. Geçtiyse ver en azından aklındaki soru işaretleri gider.
maco61 Cokistersengelerbence herhalde üşüttüm ya hamilelik belirtisi yok gibi. Adeti beklerim olmasını çok isterim nasip artık
maco61 Cokistersengelerbence ahahah😆 ayy benim 2 gündür miğdem çok bulamıyor. Şuan bile boğazıma geliyor kustum kusacağım. Tilsinimiyom herşeyden. Yani gebe olsam bence çok erken. Ya üşüttüm bilmiyorum ya inşallah hamileyimdir son 3 gün cumartesi sabah ilk idrarla yapacağım eğer adet olmazsam cumartesiye kadar